Már készülnek a lehetséges kompromisszumos javaslatok a jegybanktörvény módosítására, amelyek mentén a magyar kormány és a parlament akceptálná a Nemzetközis Valutaalap (IMF) és az Európai Központi...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ha a szakadék széléről csinálnának hátra arcot, a fene sem bánná! De már benne vagyunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
A jegybanktörvény módosítása előtt nem ártan tisztázni az MNB szerepét a banki indexálási trükk vonatkozásában sem, amely banki indexálási trükk Magyarországon családok tíz-és százezreit tette tönkre, veszítették el otthonaikat, miközben a banki virtuális devizaválság következtében a bankok ( magyarországi bankok !) több százmilliárd ( a fáma 350 milliárdról beszél!) forint tiszta nyereséget könyveltek el. Mit tett és hol volt Simor András MNB elnök úr a magyarországi bankok 203-2010 áprilisáig végrehajtott banki indexálási trükk ideje alatt? A német elnök is megállapította,hogy nyerészkedés volt a "devizahitelezés"! Ezt Christian Wulff német elnök Lindauban rendezett, közgazdasági Nobel-díjasok konferenciájának nyitóbeszédében elismerte, hogy egyes uniós államok pénzügyi machináció áldozataivá váltak! De lehetne tisztázni tulajdonképp még ma is a banki kártalanítás kötelező elrendelése mellett a magyarországi banki indexálási trükk végrehajtási körülményeit is! Érdekes dolgokra lehetne fényt deríteni ha valóban segíteni akarnak a banki "deviza károsultak" helyzetén! Amerikában ezt már korábban meg is tették, az amerikai bankok még a bírósági tárgyalás előtt 250 milliárd dollár kártérítést kínáltak fel és fizettek is ki a Léhmans-Brothers hitelező intézet károsultjainak!! Ezt a példát követhetik is a magyarországi bankok is!!
adrenalink
@Hellcat: Okt 23 még messze van. Addig akár meg is szeretheted őket.:)))))
moiszikf
@1951: No,hát igen. A magyarországi pénzpiaci folyamatok,tulajdonképpen függetlenek Magyarországtól,"nemzetközi" szabályok szerint mennek a dolgok. Abba meg nem szabad belepofázni,mert az csúnyán gátolja a tőke szabad áramlását. Röviden: A mi pénzünkkel, mások azt tesznek amit akarnak,nekünk pedig kuss!
kedwes
Azt senki sem vitatja, remélem, hogy az Uniós tagságot orbánc forszírozta legelőször, de mikor nem ők lettek újra választva mindenben hátraarcot fújtak. Igen, már akkor is!
Miután beleléptünk, most szintén ök. akarnak „szabadságharcot vívni” az Unió ellen. Na, erre írtam figyelmeztetésül, hogy a játék csak addig érdekes, míg mi játszunk másokkal, de amint velünk teszik nem annyira izgalmas, sőt akár fájdalmas is lehet!
Most éppen itt tartunk! Köszönjük meg orbáncnak és bandájának! Nagy figyelmet kel szentelni arra az időre, amikor ezek, mint a patkányok a süllyedő hajóról elkezdenek menekülni a hazából. Azt a pillanatot szeretném látni, amikor bele rohannak a rendőrök karjaiba. De szép, lenne! Bár félő, hogy nem fogjuk meglátni!
Hellcat
@adrenalink: Ahhoz hogy megszeressem őket ahhoz szerintem a koporsójukban kéne hátraarcot csinálniuk :)
KöBüKi
Röviden szólva: - kell az a pénz,és nem tartaléknak,hanem hogy tovább lehessen lopni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.