Van-e szerepe a Fidesz-közeli oligarcháknak a MÁV-nál zajló gyanús beruházásokhoz, többek között ezt szeretné tisztázni egy parlamenti vizsgálóbizottsággal az MSZP. Továbbá a szocialisták szerint a fejlesztési tárca két államtitkárának is mennie kell. A neten kering egy felvétel, ahol az IMF-ről és a MÁV-os korrupcióról esik szó: az ott elhangzottaktól a fejlesztési minisztérium elhatárolódik.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
"Meddig lesz még úr a betyárság
És pulyahad mi, milliók?"
DR Eric CARTMEN
Ma direkt meghallgattam 3 "HÍRADÁST is a MAGYAR RÁDIÓBAN, egyikben se tettek említést erről a csekélységről. De ha kiderülne, hogy valamelyik szoci vagy LMP-s hazavitt a parlamentből két golyóstollat a fidesz asztaláról, rögtön lenne vezércikk, meg budai elvtárs kiderítené róluk, hogy egy malomtulajdonos kulák szeretője volt a nagymamájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.