A magyar kormány fél éve halogatja az IMF-tárgyalások megkezdését, ami odavezetett, hogy ma a forint a világ legnagyobb kilengéseket produkáló valutája - írja a Bloomberg. A világ leginkább volatilis devizájává tette a forintot, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök hat hónapja állóháborút vív a Nemzetközi Valutaalappal arról, milyen feltételekkel kaphat Magyarország támogatást - írja a Bloomberg összefoglalójában. A kereskedők a múlt héten 22,6 százalékra emelték a dollárárfolyam nagy kilengéseit kezelő ügyleteik arányát, ami öt hónapos csúcs. Májusban még 15,5 százalék volt ez az arány - derült ki a Bloomberg adatgyűjtéséből.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
Már akkor is csökken a forint értéke, ha Orbán kijelenti, hogy a tárgyalóasztalnál ül. Egy valódi fülkeforradalmár soha nem állapodik meg, hanem permanensen hülyének néz mindenkit.
abacs62
Egy jobb képességű nőgyógyász még vissza tudná csinálni ezt a "felcsúti"kerti törpét. Minden kijelentése nem is hazugság, hanem együgyűség.
sport50
ez is gyurcsány,meg a 8 év miatt van!!
kedwes
Na ugye, hogy ő is jó valamire. Ha másra nem, elrettentő példának!
Január
Úgy gondolom, hogy a "tandíjat" már nagyon megfizettette ez a kormány a néppel, mert mióta ők regnálnak a forint árfolyama a csillagos ég felé húz. Meddig akarják még sanyargatni az embereket a különféle dilettáns megnyilvánulásaikkal? Természetesen, nem a saját vagyonukkal játszadoznak, hanem egy egész országgal már 2 éve.
Még nem felejtettük el a nyilatkozatot, hogy CHF-ben van a vagyon, és már a gyerek jövője is meg van alapozva rendesen, jó parti lesz. Tehát minden egyes megnyilvánulásukkal, mely gyengíti a forintot csak a saját vagyonukat növelik.
Ezt nem lehet egykönnyen elfelejteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.