Matolcsy György a CNN hírtelevíziónak azt nyilatkozta, hogy a válságnak vége. Arra voltunk kíváncsiak, a kormánypárti képviselők hasonlóan látják-e a helyzetet vagy sem. Parlamenti videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
"Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.
Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -"
marlin2
Az "iqnuku" frakció reprezentánsait láthatjuk!!
coyote3
Egyik-másik akkora paraszt, hogy még talán a fagyit is bicskával eszi. Hogy egy képviselő szó nélkül elmenjen egy őt kérdező és a népet tájékoztatni kívánó újságíró mellett az sokat elmond ezeknek a beszari alakoknak a jelleméről. Mondhatja nekem bárki, bármelyik elvhű fan, ez a videó bizony azt mondja, hogy ezek a marionett bábuk igazi hűbérúri rendszerben élnek. Nincs, vagy nem merik nyilvánosságra hozni a véleményüket. Elnéztem ezt a Papcsák nevű tolvajt, hát enyhén nevetséges. Az hogy a lakhatási hozzájárulással trükköző Mágorinénak vége a válságnak azt el is hiszem. Mondjuk kilógott nyomorultnak a munkaegység a szájából, de ilyen egy igazi fideszes képviselő.
másvirág
Én hiszek egy "Istenben" mondá áhitattal Matolcsy.
Majd megcsókolta Orbán Úrunk fényképét .

Isten irgalmazzon a népnek :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.