A miniszterelnökhöz intézett írásbeli kérdést pénteken a Demokratikus Koalíció (DK), amiért rendre a Közgép, illetve annak vezetői tulajdoni körébe tartozó mintegy 30 társaság kapja meg az állami megrendeléseket vidéki polgármesterek visszajelzései szerint. Az ellenzéki párt azt kérte Orbán Viktortól, hogy tételesen számoljon be arról: mikor, melyik cég és pontosan mekkora összegű állami megrendeléshez jutott a Fidesz hatalomra jutása óta.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- mindenre ad magyarázatot! - erre is fog...
- a hazugságból jelesre vizsgázott...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Már egyszer megmondta nincsen oligarcha ügy. Csak csendben építi az Orbán birodalmat.
anka
@szaboria1: - csendben??!!! - még a sajtó is attól hangos, hol, mit, kinek adott, juttatott, ajándékozott stb. - még senki nem lopott ennyit az országban mint ők!!!
Fater59
Hétfőn meghozzák a törvényt , hogy Orbánt nem lehet kérdezni , elszámoltatni , sőt amit mondd azt nem lehet kétségbe vonni .
Tehát lesz egy lex Orbán ,az érinthetetlen !!!::)))
esdi
Be kell kényszeríteni a védekező pozícióba. Az ellenzék pocsékul végzi a dolgát - persze nincs is mit várni. Ennyire képesek. Ideje lenne felállítani egy profi stábot - akik képesek hatékony stratégiát kidolgozni. Vigyázat - Orbánnak van.No nem a mi javunkra. A sajátjára.
nahát
a bukott oligarchák szószólójának támadása az épp most regnáló kormány ellen, talán nem jut nekik elég kormányzati pénz?
esdi
Még annyit: Minden nap robbantani kellene valamit /volna mit/ az összes képviselő ügyeit, minden lépését figyelemmel kellene kísérni - az irányítókból a védekezőbe kényszeríteni- akkor van némi esély...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.