Lassan két éve érvényes a szabály, hogy a családi pótlék csak az iskolába járó gyerekek után jár, de a rendszer nem vált be, így másodszor szigorítana rajta a kormány. Ha elfogadják az ombudsman által is bírált tervezetet, a lógós gyerekek szülei végleg elveszítik a támogatást, mert a minisztérium szerint csak így lehet rászorítani őket az iskolába járásra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A szoc.-ban ilyen nem volt,hogy nem mentünk iskolába! Azt hogyan érték el?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Teljesen jó! Végre valami, ami használható. De…
Ha nem kapja meg a családi pótlékot a kisebbségi, akkor hol fognak sorban állni
segíjért?
darwin
@esdi: De legalább tényleg elvennék tőlük! De nem veszik el .Levásárolhatják.Jól megijesztik őket.Majd berosálnak az ijedtségtől.Ez nem büntetés.
kkalman
A megélhetésiekre is vonatkozik majd ez a törvény? Ha nem, akkor nem sokat ér. Kb annyit, mint döglött lóban a nyerítés.
kopeba
De a tanárok fizetését is csökkentsék amelyik nem tudja normális viselkedésre tanítani a rábízott gyerekeket. Ne csak tüntessenek próbáljanak normális embereket faragni belőlük.
Pír Rosszka
@kopeba: Ha meg nem sikerül lőjjék le addig amíg kicsi , még mindig jobb mintha hülye felnőtt lesz belőle és csak a bajt csinálja.
qxy
A roma gyereket minden suliból kicsapják. csak egyeseket kap mindenhol. A végén egy vallásos iskola fogatták be a kis romát. és egyre csak hozza az ötösöket . Faterja csak ámúl. Fijám mi ván véléd? - - Ápám. ! amerre csak megyek az iskolába, még a folyosón is egy manus van kifeszítve. Amerre csak nézek itt is egy meg ott is egy. Valami borzasztó. Azt látom itt nem viccelnek ! vagy tanúsz vagy mész a falra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.