Havonta 50 millió forint. Ennyit kellett volna fizetnie a Neo FM-nek. Nem tették. A médiatanács szerdán felbonthatja az adó szerződését. A Hír24 úgy tudja, hogy éjfélig egy fillér sem érkezett a médiahatóság számlájára a NeoFM tartozásából. Hétfőn a rádió tulajdonosai bejelentették, hogy akár 1 forintért is eladnák a Neo FM-et, ha valaki kirántaná a hirdetői karanténból, és kifizetné az adósságait. Horváth László, a tulajdonosok képviseletében azt is hozzátette, hogy a rádiót üzemeltető FM1 konzorcium a csődvédelmet kért. Földes Ádám, az FM1 vezérigazgatója közölte, hogy pénteken egy nagy értékű váltót helyeztek letétbe, a médiahatósággal szemben fennálló tartozásuk kiegyenlítésére.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Addig rendben.És utánna hogyan tovább??Nem lesz rádió?Üres lesz az állomás?Sláger Rádiót nem lehetne viszza tetetni??ezerszer jobb volt :(
bosszants
@Zolee75: Én a slágert sem szerettem mert ők mondták meg én mit szeretek!
Joe Dolan: make me an Island (magyarul: hagy legyek sziget) szerintük nincs is!
www.youtube.com/watch?v=F6zaGwUMGWY
Ez ment a Luxin amikor az én kis feleségem kezét megkértem, hát hogy a fenébe ne lenne az a nóta meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.