Levélben kérik a civilek Páva Zsolt polgármestert, hogy ne engedélyezze addig a tervezett pécsi uránérc-kutatófúrásokat, amíg az ezzel kapcsolatos társadalmi vita le nem zajlik. A város első emberének Facebook-oldalán egy hozzászólás a Tubes-ügyhöz hasonlítja az uránbányászatot, amibe anno belebukott az MSZP.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
azért az eléggé mókás, hogy a zemberek a radart fúrták évekig és boldogan dörgölőztek az egyik akkori ellenzéki párthoz és átszellemült arccal hallgatták hogy csakis értük, meg miattuk, miközben télen még a testükkel is óvták a radar helyét, (ami véleményem szerint csak a zengőn lett volna ideális helyen, szemben az új helyével). meg hogy ez a radar milyen káros, meg hogy hogy tud ez sugározni. (ami megint megérne egy misét). de hát ez a párt köztudomásúlag nagyon jól el tudja magát adni, és egyébként sem hazudik soha.
és most így a forradalom, után két évvel az emberek a pofájukra kapták az uránt frontálisan, szemben a radaros természetvédők által annak idején bőszen hangoztatott nem kell ide (meglévő út felújítása, épületek bővítésével járó de nem túl nagy építkezés) természetrombolásos radarépítéssel. nesze neked pécsi polgár bammeg itt a kerted végében erdőt írtunk próbát fúrunk (mint a mellékelt képen is) és építünk ide a házak mögé, kertek közé uránbányát mert az ugye nem sugároz úgy mint a radar.
na nekem most nagyon úgy tűnik, valakit rendesen megszívattak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
- el kell járni a jól' bevált pávatáncot...-:)))
kopeba
Már régen meg lett kutatva a terület , pontosan tudják hol mennyi érc van. Már megint saját zsebre akarnak játszani. Esetleg azt mondják valaki eltüntette a dokumentációt azért kell megint fúrni. Röhej.
Fater59
@másvirág: ...a bánya és a fizikai munka, nem arról híres , hogy ez a nép csoport műveli !
bundi
@kopeba: valaki valahonnan újított egy gépet, és kell az ingyentzseton az államtól.
Fater59
@kkalman: Állításod ma is igaz , Széchenyi tér viszi a pálmát ,a sugárzásban .
Meg ís látszik az önkormányzati képviselőkön , hogy naponta minek vannak kitéve .
Elméjük fényesen ragyog ,a sötét éjszakában !(sajnos csak akkor , és csak ott !)
@kopeba: Szerinted a Pulyka miért nem ellenzi ???
másvirág
@Fater59: Mindent el kell egyszer kezdeni !
Bányászathoz az "alapszín" már megvan a leendő"dolgozóknak" ! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.