Magyarországi zsidó szervezetek és szövetségek felszólították a kormányt, hogy haladéktalanul vizsgálja felül a Nemzeti alaptantervet, és mellőzze abból Nyirő Józsefet, Sinka Istvánt, Szabó Dezsőt és Wass Albertet, mert meglátásuk szerint antiszemiták voltak.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sííva
@lbs: @Rézangyal: @kedwes: @gyevi_biro: Én köszönöm nektek! Ha nem állunk ki mi magyarok egymásért, senki nem áll ki értünk! Nem voltak antiszemiták! Nem érdekel bennünket a mazsihisz hisztije! Ha nem tetszik valami:" El lehet menni kérem! Itt lehet minket hagyni kérem!" Lehet nem volt pontos az idézet, de a lényeg benne van.
gyevi_biro
@lbs: AZ a gond, hogy ez itt nem természetes:(
gyevi_biro
@Sííva: "El lehet menni Szlovákiába, itt lehet hagyni Magyarországot, de a nyugdíjasokat akkor is az államnak kell kifizetnie!" - ez a meglehetősen ingerült mondat tegnap, az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén hangzott el Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szájából, arra reagálva, hogy Demján Sándor, a VOSZ elnöke, majd Széles Gábor, az MGYOSZ feje is Szlovákiával példálózott, s azt prognosztizálta: ha nem kezdődik el a fizikai munkások bérfelzárkóztatása adócsökkentés révén, akkor előbb-utóbb külföldön keresnek munkát, hasonlóképpen a magyarországi cégek is.
www.nol.hu/archivum/archiv-407638
Csizmás Kond
Szerintem ezeket a szervezeteket kéne mellőzni. ...ha nem tetszik amit itt tanítanak van választásuk...még üzemel a ferihegyi siratófal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.