Vasárnaptól elvben már az átalakított egészségügyi rendszer szerinti betegutakra bízhatja magát, aki orvoshoz, illetve kórházba kerül. A gyakorlatban ez valószínűleg nem megy majd simán, mert a rendszer...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@perta: Csak reménykedem, ha feldobom a talpam, ott fenn a mennyekben az Úristen nem rak majd a feltámasztandók várólistájára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@gabrella: Tegnap 8.57-re
Szóval 80 év felett pusztuljanak! A volt tanárnőm, Ági néni 80 éves. Fürge mint a csík, okos, kreatív (nálad mindenképpen). Túrázik, kerékpározik, minden nyugdíjas-találkozó lelke és motorja. Miért is kéne pusztulnia Ági néninek?
a Pepita
Tessék! Ezek is vígan korcsolyáznak, ahelyett, hogy @gabrella: intelmeit megfogadva, eutanáziát kérnének...Gondolom a hóhéri állásra önként jelentkeznél...a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/306589_336907179716898_1221944189_n.jpg
nyanya001
@a Pepita: Remélem, a saját szüleire gondolt...
QQCSI
@gabrella: Ezt maximálisan ellenzem!
Édesanyám egy hónap híján 84 éves volt,
amikor elhunyt.
(Agyvérzés + infarktus.)
Előtte fizikailag és szellemileg még a mai tizen-huszonéveseket is kenterbe verte!
Persze, ezeket nem nehéz: tíz percet állva utazni a buszon képtelenek!
kukac50
@perta: Lehet,hogy melegedni mentek csak behívták Őket.
kkalman
Előbb-utóbb csak-csak sikerül megszüntetni az egészségügyet. Majd mindenki saját magát gyógyítja, beleértve a műtéteket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.