Nagy újítók a magyar szódásmesterek és annak örülnek, ha 35 Celsius-fok fölött van a hőmérséklet. Ilyenkor napi 2500 liter szódát is kiszállít Kiss László szódásmester cége. A szállodák védőitalnak, a kocsmák fröccshöz veszik és néhányan személyesen is betérnek 60 éve működő üzemébe. Az ivóvizet még két szűrővel tovább tisztítják, amitől jó csípős lesz a szóda. Vagy szikvíz, kinek hogy tetszik.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.