Bár néhány éven át nem változott, tavaly pedig némileg csökkent a magyarországi halálozási arány, a magyar mutatók uniós szinten továbbra is kedvezőtlenek - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elemzéséből. A Magyarország 2011 című, most közzétett kiadványban kifejtették: a teljes halálozási arány nálunk a 27 uniós ország átlagának a másfélszerese, a keringési betegségek miatti csaknem a duplája, míg a daganatok okozta halálozás 43 százalékkal haladja meg az uniós átlagot.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Természetesen , a nyugodt , kiegyensúlyozott élet körülmények , a jó közbiztonság, kiváló vezetőnk , a tervezhető jövőnk , mind hozzá járulnak ehhez a szomorú statisztikához .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Angelika
Bocsánat, újra feltettem, mert úgy látszik, hogy hajnalban rosszul láttam, és tele volt a cím hibával. Még egyszer bocsi.
nyanya001
Ilyen egészségügyi reform mellett nem is csodálom !
Zolee75
Ez Magyarország!Ahol érdemes élni,betegnek lenni..
gibgab
@nyanya001: És mi lesz még ezután ...?!
Fater59
Természetesen , a nyugodt , kiegyensúlyozott élet körülmények , a jó közbiztonság, kiváló vezetőnk , a tervezhető jövőnk , mind hozzá járulnak ehhez a szomorú statisztikához .
KöBüKi
Sebaj,már ott van a fütyiszes megbizott,majd csinál jobb statisztikát! - nem kerül semmibe.!!!
másvirág
Statisztikailag kimutatható,hogy a 2/3-nál nincs elhalálozás. Csak az 1/3-nál szedi az áldozatokat . Egyes ellenzéki elemzök szerint a halálnak Fideszközeli érdekeltségei vannak. :-(
kukac50
@másvirág: Tévedsz a halál a Fideszhez közel állóakat nem tizedeli,csak a szegényebb réteg közül szedi áldozatát, meg a halasi Körösi úti pszichiátriai otthonból válogatja ki azokat akik már eddig a betegverés áldozatai voltak.
onizuka
Itt azért átsöpört egy Csernobil is, a felelősöket pedig hiába vonnák felelősségre. Már mindegy.
KöBüKi
Azért Én még el tudnék képzelni egy pár ettársat halva!!!
másvirág
@KöBüKi: ezt nem gondolod komolyan? Kiűrűlne a parlament !
lópicigáspár
@nyanya001: A rétiniggereknek bezzeg jár a lakás alanyi jogon! :-(
Kutyafüle
A cím csak az elhalálozási adatot közvetíti. De gondolom ebben az adatban benne van az öngyilkossági adat is. Nagyon szomorú de ebben élen járunk. Bár ne így lenne.
Más: Az ország egyharmada cukorbeteg. Amit művelnek most a külön engedélyeztetéssel, meg vegzálnak adjanak-e kedvezményt, ez felháborító.
A lakosság körében meg nincs semmilyen felvilágosító megelőző program. Én többször elmegyek ú.n. megelőző előadásra, (mindíg bedőlök a hülyeségnek), az arról szól, hogy vegyek 1 millió forintért hú de frankó csodaeszközt. De az előadáson nincs orvos, csak a termék forgalmazó munkatársa.
varrólány
@Kutyafüle: Most meg már kiporciózzák a gyógyszeradagot is. Majd ők eldöntik , hogy én nem lehetek rosszul mert akkor nem lesz elég a havi adag.
Én meg az élelmezésüket adagolnám nekik grammra.
Kutyafüle
@varrólány: A gyógyszer mennyiséget kiírják 2 hónapra előre. Oké!

De! a cukorgyógyszert nem! Tehát mégiscsak el kell mennem minden hónapban a körzetihez! Adtak a szarnak egy pofont, engem meg fölmérgesítenek:))
onizuka
@Kutyafüle: Nekem is felment a cukrom. Meg a kávém is.
Levendula
Nálunk? Tényleg? Azt hittem, Svájcban...
Kutyafüle
@onizuka: Le kell hűsíteni magunkat:)) Legyártottam 3 liter citromos vizet -kifacsart citrommal, tettem bele menta levelet, aztán ment a hűtőbe. Hűtöm magam:))
onizuka
@Kutyafüle: Jó lehet nálad kutyakölöknek! :D
onizuka
@onizuka: Hát itt csak dögmeleg van, ott meg nálad Kánaán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.