A párt aktivistái egy Szijjártó-bábut helyeztek az orosz nagykövetség elé, majd a tüntetőkkel együtt a kínai nagykövetség elé vonultak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez aztán sokat ér...hol a többi orbánellenes alakulat..?...
Géza
Ők csak a magyarok ellen szoktak tüntetni!
kereső
"Május 25-én, egy napfényes szombat délután, amikor több százan (egyes hírek szerint legalább kétszázan) egy harkivi bevásárlóközpontban jártak az orosz terrorállam két rakétát lőtt ki erre a polgári épületre, amely során eddig ismeretlen számú civil meghalt és megsebesült. A jelentések szerint az eddigi áldozatok száma 2, a sebesültek száma 21, de és még mindig sok (15 alkalmazottat) embert nem találnak, eltűntek.
Az orosz terrorcselekmény előtt néhány órával jelent meg a hír a brit Financial Times (FT) napilapban, hogy a magyar maffiaállam diktátora késlelteti annak a törvénynek az elfogadását, amely lehetővé tenné, hogy Ukrajna 2 milliárd eurót költhessen fegyverekre a befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből. Egy forrás úgy nyilatkozott az FT-nek, hogy "jelenleg (a magyarok) mindent blokkolnak, ami Ukrajna katonai támogatásával kapcsolatos."
Nagyon sajnálom leírni, de ez a Magyarország nem osztja azokat az értékeket, amiket az Európai Unióban és a NATO-ban a világ dolgairól gondolunk (legújabb példa erre az önkéntes kivonulásra: Srebrenica). Oroszországgal együtt mozog, Moszkva érdekeit képviseli, ezért bármi, ami Magyarországról jön zéró bizalommal kezelendő. A totálisan infantilis magyar belpolitikai "viták" érdektelenek, provinciálisak, és nem szólnak a probléma lényegéről.
Ki kell mondani: amíg a magyar állampolgárok nem veszik vissza hazájukat - bármilyen módon - Orbán maffia-bűnszervezetétől, nem fordulnak teljesen szembe Moszkvával, addig teljesen el kell szigetelni Magyarországot, és az EU-nak és a NATO-nak teljesen egyértelműen világossá kell tenni számukra: nincs középút. Vagy teljes jogú tagként, a meghatározott kritériumok alapján próbálnak meg végre viselkedni, vagy ha ragaszkodik mostani pozíciójához, akkor:
1. vagy: rúgják ki őket
2. vagy: No EU money, NO voting right
3. vagy: önkéntes takarodó
Orbán tönkretette Magyarországot, de egészen egyszerűen nem lehet hagyni, hogy belülről mérgezze tovább az Európai Uniót és a nyugati...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.