Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.

Menczer Tamás a felvételen – hallgatósága előtt – felidézte, hogy Orbán Viktor az elmúlt években a Covid-világjárvány, a bevándorlás, a gazdasági válság, háború miatt bekövetkező gazdasági válság, szankciók és az energiaválság idején is "mindig meg tudta védeni a magyar érdekeket és most is meg tudja védeni Magyarország békéjét és biztonságát".

Ezt állítja Orbán Viktorról a kolbászozó cimborája

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

A kormánypártok kommunikációs igazgatója a magyar kormányfőt egy válságálló, kipróbált miniszterelnöknek nevezve azt hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor Magyarország békéjét és biztonságát csak akkor tudja megvédeni, ha mindenki mellette áll, "ha a közösségünk minden tagja ott lesz mellette június 9-én".

Menczer Tamás mindenkitől azt kérte, hogy ha módjukban áll, akkor legyenek ott június 1-jén a Békemeneten, aztán 9-én a szavazás során és vigyék el magukkal a közösségük minden tagját, mert – mint fogalmazott – "ha mindannyian elmegyünk, akkor győzünk, ahogy szoktunk, és a győzelem az mindig jól állt nekünk".

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Mindig minden alkalommal megvédett minket??? Tényleg??
Hát dőlök is a röhögéstől az ilyen tömény hazugságtól.
Menczer a seggnyaló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 10.10

Orbán barátai...madarat tolláról, embert barátjáról. Láttad azt a képet, ahol úgy néz fel a szerb elnökre, mint egy szerelmes kislány...én szégyelltem magam.
Nem szabad akárkit odaengedni a vezérlőpulthoz, akárhogy ajánlgatja magát. Azt a szolgálatot, azt a megtisztelést ki kell érdemelni. Csak - csak - idáig kell eljutnunk, és tényleg very happy lesz az életünk.
jáger laszló
Lehet,hogy hazudik!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
Egyszerübb lenne,,ha csak leszopnád ezt a dagadt Majmot,,,( a Gazdádat ),,tamáska.. ,lojalításod jeléül ...Addig se beszélsz baromságokat. ( sport híreinket hallották...oszt jó napot )..
csak úgy....
@verőce21: kedvelem a tiszta pillanataidat! :)
Toller Béla
Hja, válságálló...ha ő itt van, a válság áll, meg nem szűnik, legfeljebb mélyül ! Ő meg bírja ! Te meg hülye vagy, mencer , 14 éve válság van, művi, nem istenadta, nem kötelező...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.