Magyarország nem szorul a német adófizetők támogatására és megpróbálja saját erejéből megoldani a problémáit - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a Die Welt című német konzervatív lapban szerdán megjelent interjúban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
@gibgab: @entero: @nyanya001: Bocs!! Biztos én "rontok el" valamit!!

A képen a Fellegi kezet fog a Lagarderrel, és azt mondja:
- A Matolcsy Gyuri szerint mi egy nagy család vagyunk.
Lagarder válaszol:
- Hát persze! Gondolom a nénikéjét is lekurvázza, mielőtt elmegy hozzá kölcsönkérni!!

Csak azt akartam példázni, hogy ha "kérni megyünk" (márpedig megyünk), akkor nem kellene lenullázni a lehetséges tárgyalópozíciót a "fideszvirtussal"!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@libero: Ah Mester Mesterevics! " Zavarban lelkem,mint bomlott cimbalom!" Azon töprengek ugyanis, hogyan köszönjem meg jóindulatú feddésedet. Olyannyira keresem a szavakat, hogy már azt sem bánom, ha a "kétségbeesés bunkósbotja" üt agyon. Tehát: köszönöm, köszönöm, köszönöm!
libero
@silber13: Humornak szántad? Nem az. Ez már maga a kór.
Pár napig nem menj a napra!
QQCSI
@a Pepita: "Megcáfolva egyúttal azt a városi legendát, hogy ..."

Ahogy mondani tetszik: ez egy városi legenda.
kukac50
@marlin2: Mi mindenki támogatására rá vagyunk szorulva.
kukac50
Németh Lászlónéra sincs szükség!
Mi a legszürreálisabb helyzet, amiben el tudunk képzelni egy kormánytagot? Pintér Sándor Skrillex-alapokra jelenti be, hogy a Hajógyári-sziget szórakozóhelyeit V. László helyett mostantól a Közgép üzemelteti? Navracsics Tibor egy szocialista parlamenti interpellációra válaszul vártalanul Balotelli-beállásba vágja magát? Matolcsy György valami okosat mond a London School of Economics előadótermében? Ugyan már! Ez mind sehol sincs ahhoz képest, hogy a kormány legrejtélyesebb tagja, Németh Lászlóné egy nagyzenekar kíséretében köszönti a magyar vasutasokat a 62. Vasutasnapon
silber13
@libero: 2, azaz kettő versrészletet idéztem, mindössze azért, hogy lásd, ismerem az idézőjel használatát. Amúgy meg tényleg megköszöntem, hogy szóltál. Sajnálom, hogy elértetted. Mellesleg Arany ill. Petőfi versekkel nem szoktam viccelődni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.