Gyorsan kellett rengeteg pénzt találni a jövő évi költségvetéshez, mert kiderült, hogy a Matolcsy György által az államkincstár megadóztatásából remélt pénz a töredéke lesz annak, mint amire a miniszter számít. Matolcsy bejelentése óta kiderült, hogy a terv több sebből vérzik, alig folyik majd be bevétel az új adóból, ezért kellett módosítani a költségvetési terveket és hasra ütés szerűen kipótolni a hatalmas lyukat.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
Tisztelt ház!
Tetszik nem tetszik, ha nincs pénz akkor a rossz kormányzásért sem jár egy forint sem.
Már is kisebb a lyuk, sőt még lehet, hogy maradna is a kasszában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@nyanya001: Beteg elmebetegek, eme kes nem kell, kellemesen remekkbe kevert elme rengeteg eleme , mely Engem tesz remekbe.
Hellcat
"Szem elől tévesztette" :D:D Idióta baromja..
bundi
" Meg nem nevezett okból ugyanis hatékonyabbá váló adóbeszedésre hivatkozva az utolsó pillanatban beírtak 160 milliárd forintnyi pluszbevételt a 2013-as költségvetésbe."
tehát minden magyar lakostól (csecsemőtől a haldoklóig) átlagban évi 16000 forint adót szednek be hatékonyabban. erre mondja enteró, hogy nem nő a terhelése az embereknek ?
egy négyfős családnál ez havi 8000
kukac50
Nem számolnak előre,?Számtan tanárt mindegyik mellé !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.