Egész Magyarország a Pécsett meggyilkolt rendőrségi pszichológus, Bándy Kata szüleinek oldalán áll - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn sajtótájékoztatón, kérdésre válaszolva Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Kérdésem:mit tesz a kormány hasonló esetek megelőzése érdekében ? Véleményem szerint nem elég "megrendülni"! Oly találékonyak az újabb adók ügyében,ebben miért is nem profik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@barbarfiver: Nem is kell annyi. és így van sokkkal immuninsabbak mindenre. sőt vicces, de még a kormányra is! és nem is olyan betegesek érzékenyek mint a Magyarok. Tényleg alkalmazkodni tudnak mindenhez ami a magyarnak sajnos nem megy. és ez tény. Egy közmondás- Az erössebb kutya baszik!
jancsik68
Nem megrendülni kellene,hanem megteremteni a közbiztonságot,ami most a bányász béka segge alatt van,ugy mint az erkölcs:nyíugdij ellopás,rokkantak molesztálása,szegények megalázása
Darthon1
Ha választani lehetne, szívesebben olvastam volna fordítva!
Bándy megrendült Orbán...
Fater59
Egy tragédiából , nem kéne látszat politikát csinálni !
Nem pofázni , tenni kell !!
coyote3
Vajon megrendült-e a 4 millió létminimum alatt élőtől is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.