Az alkoholra és a drogra fogja Bándy Kata gyilkosa brutális tettét. A Blikk megtalálta azt az éjjelnappali üzletet, ahol P. László – állítása szerint – késő éjszaka a két üveg bort vette.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@ideals2012: Vagy fiatal, vagy merész vagy.Én utoljára 1975-ben mertem végig menni a Fő utcán.
jancsipapa
Több minden sántít ebben a szomorú ügyben . Nagy volt a felháborodás ,az elvárás .Mint a móri ügyben , ahol aztán gyorsan produkáltak is elkövetőket . Persze minden ellentmondás és hiányosság ellenére a bíróság is elítélte őket. Amikor aztán kiderült ,hogy teljesen mások a bűnösök ,senkit nem vontak felelősségre ,nem fokoztak le,nem bocsátottak el.Ez vonatkozik a rendőrségre ,a bíróságra.
senkifia68
@ideals2012: A hely ahonnan Kata elindult hazafelé (több mint 2Km-es út, több helyen kétes közbiztonságú szakasszal), alig 100 méterre van az első taxi droszt, és útközben még legalább 4.
Sokszor tettem fel a kérdést ismerőseimnek, hogy ha a Ledinán éjjel két óra után az utcán egyedül látnak andalogni egy nőt, mit gondolnak mi lehet a foglalkozása?
Tízből tíznek nem jutott eszébe a "rendőrségi pszichológus".
Proli
@gabrella: Soha ne is légy olyanban, mert ahogy ismerlek képes lennél magad feláldozni gyermekedért!
Te nőből lettél összerakva ő pedig úgy lehet, hogy családtagból.
Ha neki a legkevesebb a veszteni valója (így dönt a vajda!) akkor ő viszi el a balhét.
A héten bukott valaki, hogy más helyett, nevében, ül a dutyiban.
Csolovek
@senkifia68: Nagyon érdekes amit írtál. valljon honnan tudod,hogy a csaj milyen "baromságot"követett el el? Nagyon magabiztos vagy. Mellesleg fenntartom amit írtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.