Kisebbségbe kerülhet a tiszavasvári önkormányzatban a várost vezető Jobbik, miután a 12 tagú képviselő-testület hét tagja - két fideszes, három független és két, a Jobbikból kilépett helyi képviselő - új frakció létrehozását jelentette be. A testületnek rajtuk kívül öt, jobbikos tagja van.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Ez csak a kezdet...
Vissza fognak süllyedni a kis presszókba, ahonnan elindultak. Azok törzsközönsége vevő a dumájukra, más már nem hiszi el az együgyű ostobaságaikat, és arról sem feledkezzünk meg, hogy a vezetők identitása körüli válság gyorsan és totálisan hazavágja a náci szakkört. Ez már a vég. Ez volt az egyik fellegvár. Most meg kellene még kaparni a patai polgármester nemi és faji identitását is, no akkor tényleg "repedezne a mennyezet"...hahahaha...
gergely
@ernokiss: Hát kurvára remélem,hogy nem így lesz...
ernokiss
Én meg tudom, hogy így lesz. Egyszer minden xar véget ér és elsüllyed a saját maga által keltett xar-örvényben. Nyilatkozzon minden rosszabbik vezető a származásáról és több generációra visszamenően igazolja a származását! Ez lenne most a legtisztább dolog! Csak magyar családnevű és három generációig visszavezethetően magyar származású ember legyen turbómagyar (hungarista) csoport tagja! Aztán a patai polgármesternek miért nincsen felesége? Csak nem más a lelkem? Turbó-magyar létére, ilyen meglett korában még nincs bakancsos, szkinhed asszonya? Repedezik a mennyezet, de nagyon hangosan... !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.