A kormány nem akar vagyonadót bevezetni, nem kíván változtatni az egykulcsos adón, viszont esetleg tudna engedni a jegybankot terhelő tranzakciós illetékből, ha ettől függne a nemzetközi szervezetekkel folyó tárgyalások sikeres kimenetele, de ehhez meg kell várni az Európai Bizottság álláspontját - mondta Varga Mihály, az IMF-EU tárgyalásokat vezető miniszter pénteken az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

radios45
pipec ,egyetértek veled, a szomszédom egy 30éves diplomás lány, 2nyelven profin beszél, nyelvizsgája +jogsija van, de már több mint 1éve nem talál munkát.
Külföldre nem akar menni,mert már volt nem érzi jól magát idegenben.
Na ja hogy felháborító, amikor megmagyarázzák, azért keres valaki 1-1,5milliót, mert tanult ember, persze meg 10xannyut dolgozik mint az aki 8-10órát naponta, na meg 15xolyan okos, akkor én minek talnultam, szereztem 3szakmát.
Sosem kerestem 70ezernél többet, még tv.műszerész koromban sem, pedig volt melom folyamatosan, de korrekt összeget kértem a javításért.
Semmi szükség nincs 1milliót kereső politikusokra meg ügyvédekre nagymenő vállalkozokra, attól nem fejlődik az ország, hogy a felső 500ezer kibaszott gazdag lett, és miliomosként él, 2terepjáró, 3nyaralója van, azt sem tudja mennyi pénze van már.
Egyébként pár hónapja hallottam az info rádióban a hírt, mely szerint 2011ben 4800 kisvállalkozás ment tönkre, szünt meg.
Megdöbbentő szám ez, meg az is amikor egy 25ezres városban, végigmegyek, és bezárt boltokat, kis üzleteket vendéglátó helyeket látok, amik 3éve még müködtek.
Döbbenet, a nyári kora esti órákban 6-9óra kihalt utcák, terek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Rézangyal: Tegyék is meg minden gazemberen. Vegyék elő az összes olyan vállalkozót aki minimálbért fizet a dolgozóknak. De egytől egyig mindet. Ne legyen kivétel.
kkalman
@Levendula: Őróluk szólnak a csődhírek.
Pipec56
@entero: Próbálok higgadt maradni, úri ember módjára. Nem a vállalkozók adójáról "beszélek"!!! A dolgozó ember keresetének adójáról. Te is egy dolgozó embernek számítasz. Szerinted az egy-millcsit keresőt megvágná a 40%. Hát megnyugtatlak kedves entero a kis keresetű dolgozót megvágta a 16%.
Az pedig mit jelent, hogy "a vagyonadó is adózott pénzből van"? Ugyanis entero úr ezzel nekem akkora marhaságot mondtál, hogy majd felakadt a szemem. Mert képzeld el minden amit vásárolunk a fizetésünkből az adózott összeg és mégis áfázva van. Hát akkor egy milliárdos akinek "kastélya" van és három üdülője, miért ne tudna vagyonadót fizetni egy szarhelyzetben lévő országban? Vagy nem tetszik mert sok megy a cigányokra?
De úgy látom valami kis lelkiismereted azért van mert elfogadtad a többkulcsos adó tervemet. Viszont ezzel kötekedsz fő pártod vezérével mert ő "egykulcsos" esküt tett.
radios45
A menő vállalkozók és a kormány is, xarnak ránk min.béresekre, a háttérben előre megeggyeznek a munkáltatók a kormányzati tárgyaláson, majd huzzák vonják 1hónapig a bér tárgyalásokat, és karácsony előtt 2héttel bejelentik +egyeztünk, emelkedett a min.bér 2ez.ft.al.
Egyébként jövőre sokan meglepödnek majd, mert csökkenni fog a min,bér nettoja, kivéve a nagycsaládosokat, ők járulékcsökkentést, és adókedvezményt is megkapják majd.
A közmunkásokra az éhenhalás, vagy az éhséglázadás vár, mert ők azok akik, 2012-es 47ez.képest, csak 38ez.ft.nettot kapnak, havonta.
Ezt hivatalos helyről hallottam, de az ökinél irodában is beszélik, terjed a hír.
Az emberek idegesek, fel vannak háborodva.
Comba S.et, magyarázata, elszólása a királyi M1-en ez ügyben, a foglalkoztatottságot nővelnünk kell, mindenáron, +azon az áron is hogy a béreket csökkenteni szükséges"
Levendula
@entero: Nem tud mindenki O...házára menni dolgozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.