Látványosan felpörögtek az árak a Hungaroringen a vasárnapi zárónapra. Míg csütörtökön "csak" 800 forint volt egy sült kolbász és 600 forint az üdítő, addig vasárnap már 500 forintot kértek egy darab almáért és 750-et egy szelet görögdinnyéért....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

patrióta01
A jó öreg magyar hagyomány! A nagyfokú pénzéhesség!!! Undorodom az ilyen emberektől!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
pénzéhség lol... mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik. ha ott ennyiért is elmegy, akkor ennyiért adom.
Kutyafüle
Ezeket az árusokat nevezem én ragadozóknak. Pofátlan ragadozók. Jelen vannak mindenhol. A Balatonon is, egy adag hekkért ( argentinai tengeri halért)+ kenyér+ kovi ubi, fizettem 2500 forintot. Úgy kell nekem!!
Ugyanez a hekk törzs fagyasztott állapotban 1000 ft/kg bármelyik élelmiszer boltban.
Lángos 500 ft. Minek vesszük meg?
Ezek az árusok nem vendéglátósok, mert az egy tisztességes szakma, sokszor apáról fiúra száll az üzlet vezetése. Ezek a pofátlan ragadozók, akik egy szezon alatt akarnak meggazdagodni. A hamburger meg pláne nem kellene, nálam egy szinten van a kínaiak ismeretlen eredetű döghúsaitól. Akkor inkább legyen zsíros deszka paradicsommal.
verőce21
Amit nagyon vesznek, annak lehet emelni az árát!
Valószínűleg fogytán volt már. :)
qxy
De a másik. Otthon voltam Szegeden a pálinka fesztiválon. 800 ért ittam 3 cent pálinkát. 4500 Fz volt a Mangalica füstölt szalonna és vették! A piacon 2000. de ott vették mert az jobb. nooooormááális???
darwin
@szaboria1: Tudod,hogy miért több a román árus a piacon?Mert a magyar vásározók visszaadták a vállalkozói engedélyüket,mert havi 73 ezer forint lett a TB-jük,a nyugdíjasoknak is.A románoknak semmilyen papírjuk nincs,nem is tudják utolérni őket,állandó bejelentett lakás híján.
gabrella
@darwin: Így igaz! Senki nem ellenőrzi őket, és szemtanúja voltam egy összetett ellenőrzésnek, a magyar vállalkozókat büntették ilyen-olyan hibákért míg a románokkal (az ellenőrök mondták) nem tudnak mit kezdeni.
Bonyolult az eljárás ellenük és inkább elengedték őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.