A megállóban maradhatnak a bérletes utasok jövő márciustól, ha megtelt a busz. Őket kell ugyanis utolsóként felengedni az országos járatokra, amennyiben nem mindenki férne fel. A kisgyermekesek és a csökkent mozgásképességűek is hátra szorulhatnak, ha nincs fel- és leszállást könnyítő berendezés.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Darthon1: És gondolod,hogy azon nem járnak dolgozók?Van ,aki 60 km-t buszozik reggel -este. Ha elkésik,mert az egy-két-három órával későbbi busszal megy,úgy kivágják,mint macskát...Vagy :Végig álljon a buszon?Többet fizetett,mint bárki más!A bérlet : előre megváltott menetjegy.Én is kiabálhatok mint a cigányok,hogy :OMBUDSMAN!!!Egyenlő jogokat 4
Mindenre lesz mostantól törvény?Hányszor kamatyolhatok naponta?Szép új világ !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
Kíváncsi lennék, hogy akarják ezt betartatni? Ugyanis a sofőrt már azért orrba vágják, ha esetleg megkéri a kedves utast, hogy halkabban hallgasson zenét, vagy a vérebet szájkosárral utaztassa.
A másik dolog:amikor megvásárolok egy bérlete, szerződést kötök az utaztató társasággal, miszerint ő vállalja, hogy az én általam már megfizetett díj ellenében elszállít oda, ahová a bérletem jogosít. Vagy tévedek?
Rézangyal
Eddig is sérelmeztem, hogy a sofőrök nem figyelnek arra, hogy helyközi járatokon a bérletesek szállhassanak fel először. Elvégre nem azért fizetek ki egy kis vagyont a bérletre, hogy utána én legyek az utolsó! A rohadt életbe! Esküszöm, nem tudnék ennyi pofátlan baromságot kitalálni, ha izzó vassal sütögetnék a talpamat se! Pedig igazán nagy fantáziám van :(
lópicigáspár
Tehát aki dolgozni, vagy netán iskolába jár bérlettel, az ha nincs hely a buszon nem mehet . Na hát ennek csak gratulálni tudok!
szaboria1
Egyre nagyobb az isten állatkertje a kormánynál.
szaboria1
Miért nincs utas számlálás ahhoz, hogy felmérjék egyes időpontokban milyen sűrű legyen a járat. Az iskolássokkal együtt kell sok helyen az időseknek is azzal a busszal menni mivel a szakrendelők is akkor kezdenek. Vannak települések ahol naponta csak egy két busz megy.
gyevi_biro
Copy et Paste:
"A polgári törvényeink szerint aki előre bérletet vált az szerződést köt a szolgáltatóval, hogy az általa meghirdetett időpontok valamelyikében őt elszállítják.
Ezt az elvet felrúgják?
Akkor én holnap RPG7-el üzenek Viktornak, mert ugye a jogot nem csak ők rúghatják fel..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.