Bár a legtöbb magyar itthon tölti az idei nyarat, mégis akadnak szép számmal, akik ezúttal is az Adriát választják a szabadság eltöltésére. Felmérések szerint a családok közel 200 ezer forintot szánnak a jól megérdemelt pihenésre, nagy kérdés ugyanakkor, hogy ebbe az összegbe mi is fér bele a horvát tengerparton. Egy négy fős családnak mindenképp érdemes még az utazás előtt kalkulációt készíteni, hogy ne okozzon pénzügyi nehézségeket a családi nyaralás - se külföldön, se a pihenés után hazatérve. Ebben próbál segítséget nyújtani ezúttal a Pénzcentrum.hu....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodo571031
A cikkböl kiderült,hogy egy négytagú család 200 ezerből nem tud nyaralni a Horvát tengerparton aszállas több mint 200 akkor még hol a kaja pia utiköltség de viszont fejenként szűken elég.
kkalman
Tényleg! Már maga a nyaralás ötlete is luxus sok embernek.
kamazuka
@dodo571031: Még Erzsébet utalványt is elfogadnak!
Elsőrangu csere üdültetési módszerrel mindenkit kihagyva,olyan nyaralásban lehet részed,hogy az eszed megáll!A hivatalos habraty osztva 3-al a valóság.A horvát tengerparton nincs légy szúnyog,meg ci...
Egyszer láttam kéregetni egy asszonyt,és úgy elvitték hogy csak na!
A Balcsin nem visznek hanem levesznek!Nem kicsit,nagyon!
dragonita
SOkunknak az is luxus,ha jobb napokon megtudjuk venni a csirkecombot csirkefarhát helyett főzni. Nemhogy nyaralni menni. Akinek telik rá, menjen, nem vagyok irigy. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.