Az MSZP szerint ma Magyarországon nagyon sok ember érzi magát kirekesztve és kiszolgáltatva, a Fidesz-kormány ugyanis az ellenzéki párt szerint olyan világot épített, amely az emberek 80-90 százalékának nem ad, hanem tőlük elvesz.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@entero: Szerencsére a 9 millióból 8 már úgy gondolkodik, ahogy én. Ilyen vagy olyan okokból. Enyém lesz az öröm, tied a pofára esés. Sajnos. Így fogsz járni. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Rézangyal: Izéket,izéket.!
Mond ki bátran!!! - CSAVARGÓ,GAZEMBER BANDA és punktum.!!!
dzurinda
@entero: "Az átlag emberek fognak akik azt hiszik majd ha leváltják a Fideszt akkor jobb lesz nekik. Még nem tudják mekkorát tévednek. "

Akkorát fognak tévedni 2014-ben, a Fidesz leváltásakor, mint tették azt 2010-ben, amikor azt hitték, hogy csak meg kell választani a Fideszt, és minden jobb lesz :)
Dr.luigilongo60
@entero: Az igazi nagy tévedés már rég bekövetkezett úgy két évvel ezelőtt és ezt egyre többen látják.
entero
@KöBüKi: Ez az, nehogy különb legyen a párod mint te magad. Azért hihetetlen hogy vannak emberek akik képtelenek felfogni hogy nem szükséges semmilyen s.nyalás ahhoz hogy valaki más véleménnyel bírjon. Hiába tartod magadat annyira okosnak, idáig már nem jutsz el.
entero
@Dr.luigilongo60: Ha a második ciklus közepe táján romlani fog a helyzet netalán, akkor majd én is belátom. Addig viszont nem.
Dr.luigilongo60
@entero: A helyzet sajnos 2010 májusa óta romlik folyamatosan, vagy te Kuala Lumpurból kommentelsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.