Negyedszázadon át fizette két utcai lámpa villanyszámláját is egy nő az Egyesült Államokban anélkül, hogy tudott volna róla....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Az én villanyszámlámban már a Dunai Vasmű is benne van.
darwin
Az én villanyszámlámban már a Dunai Vasmű is benne van.
sza
@darwin: Akkorát nevettem... Köszi-:)))
varrólány
@darwin: Akkor már a mienket is fizethetnéd, ha már annyira belejöttél.
darwin
@varrólány: Az elmúlt két hetemből kb 7 órát töltöttem a helyi Émász kirendeltségen.Amelyik cégnek ilyen horribilis nyereségei vannak,hogyan sajnálhat felvenni egy-két adminisztrátort.Egy járásnyi embernek, /két város és kb 15 falunak / van egy ügyfélszolgálat ,egy alkalmazottal ,heti kétszer négy óra nyitva tartással.Szégyen a mód,ahogy az ügyeinket intézhetjük,szégyen a módszer ,ahogy lekezelnek bennünket.A városunk négy végére ki van írva,hogy "leader közösség",meg hogy európai város.Soha nem fogunk oda tartozni.
varrólány
@darwin: Nálunk is ugyan így van. Ügyfélszolgálat és persze egyszer nem lehet elintézni semmit. Arról nem beszélve lehet hogy be sem jutsz.
Bár ez inkább a gázosokra jellemző itt Én már e-mailezek meg levelezek velük. Valamelyikre majd csak reagálnak. Egy nagy sz@r ez a modern világ
darwin
@varrólány: Mikor fogunk szólni magunkért?Ott volt az irodában a vásárlók könyve,olyan szívesen levettem volna és nagyregényt írtam volna bele,de 30 fokban az utcán várakozni sorban állva ,mint egy háborús filmben,nem elegáns még a szenvedő ügyintézővel is összeveszni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.