A lakossági, 31 napon túli kintlévőségeik értéke 2012. május 31-én a földgázszolgáltatásnál 44,7 milliárd forintra, a villamosenergia-szolgáltatásnál pedig 29,1 milliárd forintra rúgott. A Magyar Energia...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Nem hiszem , hogy ennyivel a lakosság tartozna, hiszen folyamatosan b@sztatják az ügyfelet hogy fizessen. Nem is lehet felhalmozni mert rögtön lekapcsolják. Szerintem inkább az intézmények vannak elmaradva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Okoskák, ott a kormányban!
Ha azt is vizsgálnátok, hogy miért alakult ki ez a helyzet, és miért lesz napról napra rosszabb, és még abból a keresztényiségből is szorult volna belétek, amit hirdettek, akkor találnátok emberhez méltó megoldást. Emlegettetek valami közüzemi díj befagyasztást, jó nagy pofával, azzal mi van? Lehet, a szemüvegemmel van baj, hogy azt látom, azóta is, hogy emelkednek az közüzemi díjak.
kukac50
Még kevesebbet keresünk az egykulcsos adó bevezetése óta,és még egyre több elmaradott számlára lehet számítani. A minimál bér vagy a közmunkáért járó 47 ezer nem elég a rezsire. Erre várható a füst adó.
sza
@gabrella: A nagy semmit. Éhen halni is kevés! De akkor sem az a megoldás hogy több segélyt adnak. Mindegyik igéri a munkahelyeket ! Hol vannak?
gergely
Talán ha nem kerülne annyiba,vagy többe ,mint máshol...
És ha nem emelkedne mindig minden körülmények között az ára...
Sííva
És ehhez jönnek még a leszerelt és szakértővel "vizsgáltatott" gázórák és a hamis vádaskodás a gázlopásról (ami persze nem igaz). Fizess ötszázezret, de ne menj bíróságra, mert hiába tudod, hogy ártatlan vagy a seggnyalók megállapítják a szolgáltató igazát! Te meg fizess! Fizesd ki azt is amit az igazi csalók lopnak, mert ... nem is ragozom tovább! Ugyanez az áramszolgáltató! Ott fizesd az áramot kampóval lopók felhasználását! Pfej, rohadékok!
kkalman
@Sííva: A közüzemi szolgáltatásról szóló törvény két paragrafusból áll.
1§. A szolgáltatónak mindig igaza van.
2§. Ha véletlenül nincs igaza a szolgáltatónak, akkor automatikusan az első paragrafus lép életbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.