Nem ért egyet a Magyar Gárda által képviselt eszmeiséggel a kormány, de tiszteletben tartja a törvényszék döntését, és nem gátolja meg a szervezet öt évvel ezelőtti megalakulására megemlékező szombati rendezvényt. A kormány figyelmezteti a megemlékezőket, hogy ha szükséges a leghatározottabban fel fognak lépni a rendbontókkal szemben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ezt a szemforgatást, kétszínűséget !
szaboria1
Vona Erdélyből üzent!!! A Jobbik kész együttműködni a Fidesszel.
DogAdventures
"E szóban - haza, foglaltatik az emberi szeretet és óhajtás tárgyainak egész öszvessége. Oltár, atyáid által istennek építve; ház, hol az élet első örömeit ízleléd; föld, melynek gyümölcse feltáplált."
Kölcsey Ferenc
Valamikor réges régen így gondolkodtak a hazáról!
DR Eric CARTMEN
Majd Viktor odamegy-- kioszt két pofont, és hazazavarja őket. Hiszen megígérte!!! És ő soha nem hazudik ! (az is igaz, hogy 20 egyetemista "tüntetése" miatt kommandósokkal lezáratta 2 hete a fél Szabihegyet. A BÁTOR !!! Úgyhogy meglát 200 gárdistát---összerottyantja magát az tuti)
No_Fidesz_No_Problem
Mérgelődik, basszus? MIután szemet hunyt affelett, hogy a bíróság felülbírálta a rendőrségi határozatot, amelyben betiltották a felvonulást?

A kormány - jó szokásához híven - nem mérgelődik, hanem szart kever.
No_Fidesz_No_Problem
2012. évi II. törvény a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről

174. § Aki

a) a bíróság által egyesület feloszlatásáról hozott döntésben jogellenesnek nyilvánított tevékenységet végez,
b) a bíróság által feloszlatott egyesület működésében a feloszlatás után részt vesz,
c) nyilvános rendezvényen a bíróság által feloszlatott egyesület egyenruháját vagy formaruháját viseli, továbbá aki nyilvános rendezvényen olyan egyenruhát vagy formaruhát visel, amelyről - annak jellegzetes tulajdonságai miatt - bíróság által feloszlatott egyesület egyenruhája, formaruhája ismerhető fel,

szabálysértést követ el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.