Több tízezer dohánybolt tűnik el jövőre, és 900 forint fölé drágulhat egy doboz cigaretta. A nagy dohánycégek és a költségvetés is sokat bukhat, kemény lobbizás várható.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Zsoel: A leszokás a legnehezebb, olyan kiállhatatlan természetük lesz hogy nincs ember aki elviselje.:-)
Nem kell rászokni ez a legegyszerűbb módszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
foglaltnick
@kerék: Lehet, hogy azért piszkálnak, mert a nemdohányzóknak elege van a bűzből és a koszból? Meg mert rájöttek, hogy ők IS fizetik a te gyógyíttatásodat, amikor valamelyik rusnya betegséggel kínlódsz?

Amúgy igazad van, nehogy már más mondja meg, mi a jó neked.

Fizess hát a szenvedélyedért! Jó sokat és máris nincs semmi probléma, mert itt az adóbevétel a lényeg, a többi csak maszlag
sza
Mikor lehetett dohányozni az iskolában a bagósoknak volt kijelölt dohányzó szoba. Senki se látta őket, főleg a gyerekek nem , nem is ártottak senkinek a füsttel mert a bagósokon oda nem járt senki. Most az iskolától 5 méterre a lakótelep nagy kukája van, kimennek oda a bagósok. Látja az egész iskola és a lakótelep is. Ja és beszívja a füstöt aki arra jár!
kerék
Megígérem, hogy ha rusnya betegségem lesz nem megyek orvoshoz vele...de akkor Te sem mész el, ha neked lesz, és erre ugyanannyi az esélyed mint nekem.
Am akkor mindent ami káros tiltsanak be, vagy emeljék meg az árát irreálisan. Persze ott vannak az extrém sportok, azokért is lehet fizetni rendesen ha eltörik a gerincüket, azt is tiltsák be.
Én nem szólok bele senki életébe, enyémbe se szóljon bele senki.
A bűz meg nem piszkálhatja őket, amikor mindenhonnan ki van tiltva a cigi.
foglaltnick
@kerék: Aha...valszeg ezért emelik az árát hamarosan, ami nem is baj
Zsoel
@varrólány: Az mindenesetre kevésbé ártalmas, mint a cigi, és főleg: mások egészségét nem károsítod vele, legföljebb te hízol tőle. :))
kukac50
@kerék: Én is cigarettázom nem csak te. A gyógyszereknek több a mellékhatása mint a ciginek,arról miért nem szólnak a parlamentben.
Most voltam temetésen tüdő rákos volt .az elhunyt,soha nem dohányzott nem ivott alkoholt. mikor kiderült akkor már késő volt 3 hónap betegség után meghalt.
Többet ártanak a gyógyszerek meg a minden szarral felturbózott élelmiszerek mint a cigi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.