Ha nem kellő jogi körültekintéssel készítik el a választási eljárásról szóló törvényjavaslatot, s így szavazná meg azt a parlamenti többség, az akár meg is kérdőjelezheti a választásokon majdan győztes politikai erő legitimációját. Kérdés, lesz-e emiatt komoly vita a jövő héten a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén Sárváron.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@bra048: Ahogy mondod.
A pofátlanság csimborasszója azonban,
hogy a pofámba/pofánkba vágja, hogy leßarja, mi lesz a következménye az aljas ötletének.
bra048
A kokik, sallerek, "tockosok", a nagy mellény alapján mire is lehetett számítani. Orbán a teljesen felesleges ütközéseket is felvállalja.
QQCSI
@bra048: Ahogy mondod.
A pofátlanság csimborasszója azonban,
hogy a pofámba/pofánkba vágja, hogy leßarja, mi lesz a következménye az aljas ötletének.
Hellcat
@bra048: És csak azokat a csatákat veszti el amiket előre eldöntött, hogy el fogja veszíteni...jó duma nem?...Én is mindig úgy megyek vizsgázni, hogy megbukok aztán maximum kellemeset csalódok...
nahát
az ellenzék most készíti elő a bukását, az új törvényre fogja fogni,függetlenül attól hogy demokratikusnak ítéltetik vagy nem( na nem az ő véleményük szerint), ha martad a régi akkor meg majd azt mondják hogy az új szerint nyerhettek volna
Szánalmasak, félnek a változásoktól. Pont az eddigi választási törvény eredményeként jutott idáig az ország , hogy csupa idióta, pénzéhes politikus dönt el mindent mindenféle gazdasági érdekcsoportok javára.
kukac50
Nyissák ki az OPNIT és regisztrálják magukat oda elsőnek a politikusok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.