Támogatná az egyenköpeny viselését az iskolákban Hoffmann Rózsa, mert szerinte a szegény gyerekeket így nem frusztrálná, ha nem tudnának drága, divatos ruhákban járni. Egyelőre nincs napirenden egy erről szóló rendelet, de az oktatási államtitkár ösztönözni fogja a döntést. Az oktatási államtitkár egy rádióműsorban megerősítette, hogy jövőre nem lesznek államilag finanszírozott helyek a jogász- és közgazdászképzésben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Én meg ráadnám rózsikára a kényszerzubbonyt.!!!
sza
@QQCSI: Ezért vagy te most olyan okos...-:)
sza
@entero: Előfordult abban a suliban ahol dolgozom hogy a torna tanár bácsi kijelentette hogy a lányok " rendes" torna mezben illetve felszerelésben mehetnek. Gondold el egy torna tanárnak ha nehéz gyakorlatot csinálnak , meg kell hogy tartsa és el kell hogy kapja a lányokat ha esnek teszem fel a bordásfalról.
Január
@Kutyafüle: Ez a drága márkás kocsi azért kell, hogy "kivülre" az látsszon, hogy Ő milyen gazdag, - státusszimbólum - , milyen okos, és, hogy minél több pénzt kaszálhasson. Gondolok itt arra, hogy pl, egy megbizás teljesítésénél minél több pénzt kérhessen.
Rézangyal
Szinte mindenkinek igaza van a fent megszólalók küzül. Nekem már csak annyi hozzáfűzni valóm maradt, hogy viselje csak Hoffmannrózsika szépen élenjárókénta klassz, dizájnos nylon otthonka szerű iskolaköpenyt begombolva, negyven fokban a ruhája felett.
Két-három hét saját lében történő fortyogás után meginterjúvolom őnagyokosságát ismét az iskola köpeny hasznai felől.
sport50
ez hülyeség, hogy a szegény gyerekek miatt!akkor már a kocsikra,táskákra,cipőkre,isk.felszerelésekre stb. is húzni kéne egyenruhát!!vagy azt nem látják a szegény gyerekek?mert nem arról van szó,mint külföldön,hogy az iskoláknak külön egyenruhájuk van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.