A Mozgáskorlátozottak Országos Egyesülete szerint a közszolgálati televízió megsértette az esélyegyenlőség elvét, mert nem közvetítette a londoni paralimpia megnyitóját, és a versenyeket sem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Jogos! Ők is olyan sportolók sőt...! De lehet hogy ez nem gazdaságos, mármint a tévéknek...
töky
Nem kellene a paras portolók teljesítményét egy szintre hozni a profi sportolókéval. Sem jutalmazásban, sem közvetítésben , sem máshogyan, mert nagyon messze van egymástól a két dolog. ( legalábbis szerintem )
Január
@töky: A paralimpikonok is óriási erőfeszítéseket tesznek eredményeik elérése érdekében, - már csak az esélyegyenlőség miatt is - csak ezt az erőfeszítést számokban kifejezni nem lehet, és a teljesítményeket összehasonlítani sem, de semmi baja nem lett volna a köztévének, ha főműsoridőben foglalkozik az ottani eseményekkel - legalább is azzal , ami magyar vonatkozású.
Főleg azért is lett volna szükség erre, hogy az "ép" társadalom is elismerje ezeket a teljesítményeket, megismerje a fogyatékos emberek nehézségeit/küzdelmeit léte fenntartásában..
Vagy amiről nem tudunk az nincs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.