Orbán Viktor elfelejtkezik arról, hogy 2012-ben az autó már nem luxuscikk, sokak számára munkaeszköz, a mindennapok szükségszerű használati tárgya. Úgy tűnik a kormány céltáblájára a megmaradt középosztály került fel - kommentálta az újabb kormányzati ötleteket Kormos Kata, az MSZP szóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Ez már megint egy újabb sarc, s nem biztos, hogy a végső, valamint egy újabb látszattevékenység. Valakinek le kell gyártania a rengeteg rendszámtáblát, ezt még mondhatjuk produktív tevékenységnek, de a többi csak "papír" munka az az improduktív tevékenység, ami nem viszi előrébb az ország szekerét semmilyen vonatkozásban.
Országunk olyan kicsi, hogy semmi jelentősége nincs a terület alapú rendszámoknak.

Már ideje lenne regnálásuk 3. évében egy országjobbító intézkedést is hozni!
Fater59
... huggyozás után kezet mosni !!
Mert erre sem tanították meg !!!
marlin
Ja!! Az autó nem luxus, hanem drága!!
overdose
@kkalman: Esküjét?mindennek az ellenkezőjét csinálja !Ezért le kell takaritani !
sóher
Dübörög a gazdaság,nincs munkanélküli ,csak 2-év alatt 600000ft vett ki a zsebemből mocskos disznók!!fideszben nincs egy ember aki beszólna ezeknek a barmoknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.