Közleményben utasította vissza a Terrorelhárítási Központ (TEK), hogy a sajtó szenzációhajhász módon tálalta azt a mai esetet, amely során egy bejelentés alapján egy jelmezbe öltözött, játékpisztolyos egyetemista elfogására szálltak ki a Műegyetemhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Szerintem sem az, de az egészről nem a TEK tehet, nem is a szerencsétlen fürdőköpenyes (karateruhás?) bohóc, hanem az a buzgó mócsing, nyomoronc, p*csfej kis Júdás, amelyik rohant árulkodni a rendőröknek, ahelyett, hogy előbb körbetájékozódott volna, miről is van szó. Na, azt kéne alaposan v@lagba rugdalni!
Darthon1
@Zsoel: én azért jót röhögtem, tehát igenis vicces. A Júdás biztosan egy polgári körös apuka gyereke aki jól megtanulta hogyan kell érvényesülni. A TEK pedig saját magát röhögteti ki ezzel a nyilatkozattal. Ez már a sokadik félrelépésük. Hamarabb lecsengett volna ez az új ügy, ha csendben maradnak. Most az is értesül róla aki másképpen nem is tudott volna az ügyről.
Zsoel
@Darthon1: Na ja... Még azzal is jobban jártak volna, ha egyikük csöndben benéz az előadóterembe, és mikor meglátja a maskarát, visszavonulót fúj, s az egész bagázs feltűnésmentesen távozik a helyszínről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.