Megkezdődött a visszaszámlálás a nemzeti kétharmad szolgálati idejéből. Az ostobaság, cinizmus és agresszió nemzeti együttműködése látványos határhoz érkezett 2012 nyár végén. A hazugságok hálójába teljesen belegabalyodott politikai kommunikáció átvághatatlan gordiuszi csomót képzett a NEK neckjén (nyakán). Orbán gépezete fülsértően nyikorog, az eresztékek recsegnek, a szelepek utolsókat fújják a hatalmas nyomás alatt. Valamelyik szelep előbb- utóbb nem bírja tovább, csak idő kérdése. Valamelyik nagy tudású képviselő a kormánypárt frakciójából összeszarva magát a lehetséges következmények súlyától, borítani fogja a bilit.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Pedig jól írja el fognak bukni és nagyon!Csak emlékezzetek 2002 es választásokra ott is annyira magabiztos volt Orbán de mégis elbuktak és 2006 ban is!Az Mszp is szar az biztos de több mint 8 évet húztak le és akkor is szar volt az élet de nem ennyire mint mos jó biztos köze van a sok hitel felvételhez is de akkor se a népet szopatták!Most meg Matolcsi beszólása miatt kell kevesebb mint 47 ezerből megélniük a közmunkásoknak
27 % az Áfa sok új adó bevezetése (pl chips bank telefon stb) 1 kulcsos adórendszer ami több 100 milliárdokat vett ki a költségvetésből amiért megint csak a szegény embert szívassák a munka helyek zárnak be az IMF fel nem tudnak rendesen tárgyalni a munkás a munkanélküli a gyerekes a szegény és a kevés nyugdíjjal rendelkező embereket húzzák le míg a gazdagok röhögnek rajtunk!
Ja és nem vagyok Mszp-s utálom őket de náluk csak a Fideszt utálom jobban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Horizont: Az ellentábor a törvénytervezet megvitatásában és szavazásában nem kíván részt venni. Remélem regisztrálni mindenki elmegy. A többi OK.
vukkocska
@rokker33: Az egykulcsos adó 500 milliárdot vett ki a költségvetésből, ezért szívatnak bennünket, hogy valahogy behozzák a különféle adóval. Beszéltem közmunkással, nálunk a parkokat takarították. Egy hónapig kapnak 47.000 forintot, és ez teszi lehetővé számukra, hogy 11 hónapig jogosultak legyenek a 22.000 forintra. És a tragédia ez utóbbi.
kkalman
Hűha! Valamiről lemaradtam?
Már 2014-et írunk?
Nem, azt biztos nem. Csak egy látnok írt csodás reményeket.
Mondják, az álmodozás az élet megrontója.
De ez olyan szép álom...
overdose
@vukkocska: 500 milliárdot elvesz az emberektől ,oda adja a gazdagoknak ,undoritó banda:és még most is azon fő a feje mit vegyen el tőlünk.
Levendula
entero barátunk nagyon szomorú lesz, amikor ezeket a sorokat olvassa...
vukkocska
@Levendula: enteronak normális érvei nem lesznek, csak durvaságai. Nekem pl. nem nagyon hiányzik. Aztán ha megfigyelted, aki idejön köpködni és nincs hozzá megfelelő partner, el is mennek úgy, ahogy jöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.