Visszaállítaná a halálbüntetést a Jobbik, a párt ilyen irányú terveiről egy bitófa mellett tartott sajtótájékoztatót Debrecenben. A tájékoztató után az akasztófát eltávolították.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Én, bár nem vagyok szélsőséges, támogatom a halálbüntetés visszaállítását. Nem kell meg az államnak eltartani hosszú-hosszú ideig az életfogytiglanosokat!
Van más értelmesebb dolog amire kell a pénz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Megdöbbentő, mit itt írogattok! Csak azért, mert néha ártatlanok is elítélésre kerülnek, futni hagynátok súlyos bűnözőket! Ez elfogadhatatlan! Gyilkosok, rablók járjanak közöttünk, hogy nektek "tiszta" legyen a lelkiismeretek! Megáll az eszem!
sza
@nemkati: Ha szabadna javasolnom, kérdezd meg erről a kérdésről a barátnőmet! Neki a 21 éves lányát gyilkolta meg egy elvetemült állat kegyetlen módon. Hozzáteszem nem cigány. A szüleinek sok pénze van valahogy elintézték hogy nem beszámítható a gyerekük. Otthon van , igaz az utcára nem mer kimenni, mert egy párszor " baleset érte" Ha van gyomrod hozzá azt is megírom hogy ölte meg!
QQCSI
@eva1215: Ha lenne halálbüntetés, nyilvánvaló, hogy másképp végezné a dolgát a rendőrség, a bíróság, az ügyész, a védő, ha tudná, hogy nagyon nagy a tét.
Sokkal-sokkal körültekintőbbek lennének, ergo valószínűleg 100%-osan a tényleges gyilkost végeznék ki.
rézfánfütyülős
Berkesi András: Ha igazságra esküdtél

Betű szerinti történet, egy felesleges sor nincs a történéshez írva.
Feraj49
@eva1215: Azokat a családok milyen kártérítést kapnak akiknek egyetlen gyermekét megölték? Tekintettel az idős korukra már több "igazi" gyermekük nem is lehet.Amerikában a halálraítéltek elkülönítve akár 10-15 évig is élnek a "halálsoron".Na az az igazi büntetés,mert nem tudják mikor hajtják végre az ítéletet,és időnként ebbe örülnek bele !
human
A halálbüntetést azért nem kellene bevezetni, mert akár évtizedek múlva is kiderülhet, hogy mégsem a tettest kapták el. Kerülhetnek elő új bizonyítékok, tanúk vagy fejlődhet a nyomvizsgálati technológia. Vagy mondjuk titkosítások kerülnek feloldásra, ami más megvilágításba helyez egy ügyet. Szélsőséges esetben valakik a kellemetlenkedő emberek eltüntetésére is használhatja, csak néhány bizonyítékot kell megfelelő helyre elhelyezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.