A nyerőgépek üzemeltetésének betiltásával a szerencsejáték szövetség tagjainak, 1200 magyar vállalkozónak legkésőbb hétfőig negyvenezer embert kell elküldenie az állásából; a parlament keddi döntésével...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem voltam soha híve és nem is játszottam sem a családom
ezeken a gépeken !
De azt, hogy máról holnapra " a nemzetbiztonsági kockázatra " való
hivatkozással, újabb 40 ezer embert földönfutóvá tesz, ez minden képzeletet felül múl ! !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Nem fogok egy könnycseppet sem ontani a játékgépek miatt. Százezren dobálták családjuk pénzét a pénznyelőkbe.
sport50
ez akkora kamu indok!!!vajon miért pont most,ilyen hirtelen dönt a vezér erről???nem vagyok a játékgépek mellett,de itt valami bűzlik megint!!!áfacsökkentésről nem lehetne ilyen gyorsan dönteni???
szaboria1
Meg van a válaszom miért is tiltották be azonnali hatállyal a játék gépeket. Hallottatok arról, hogy Bezenyén építik a legnagyobb Kaszinót nálunk. 350 szobás szállodát építenek mellé.
35 milliárdért. Minden engedélyt semmi perc alatt kiadtak. Megvan a Sukoró ügy háttere. A sukorói építtetők nem feküdtek le Viktorunknak. Ugye emlékszünk Ő is tárgyalt annak a beruházásával kapcsolatban.
coyote3
Ez a mocsok vekker megint elérte célját. Nem beszél senki arról, hogy az IMF-nek küldött levelet miért is nem mutatják be...:)
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Igen, imádom a csúsztatott palacsintát...Ez már tényleg mánia nálam.
human
A nemzetbiztonsági (vagy akármi) bizottságról kilépve az mszp politikusa is elismerte a nemzetbiztonsági kockázatot. Tehát működik egy maffiahálózat, amiről a nemzetbiztonság tud. Elképzelhető hogy közismert emberek is érintettek a dologban.
És akkor most mi fog történni? Elindulnak a letartóztatások vagy 80 évre titkosítunk? Ha nem számolják fel a bűnszervezetet az újabb területet talál magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.