Idén még nem, de a jövő év végén eldől, hogy ki lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje - mondja Mesterházy Attila, aki szerint az lesz a jelölt, akivel meg lehet nyerni a 2014-es választásokat. A szocialisták elnök-frakcióvezetője úgy véli, reális programmal és lábbal - rendkívül sok személyes beszélgetéssel, a választók közvetlen megszólításával - le lehet váltani Orbánt és a Fideszt. Minderre szerinte jó példa a múlt heti dunaföldvári időközi polgármester-választás.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
@nahát: Mesterházy nem cigó hanem új baloldal tele fiatalokkal!Akkorát rúgjanak ebbe a mocskos fideszbe hogy a parlament tájékára se jussanak be teljes vagyonelkobzással. A Mesterházyéknak össze kell fogni ,szolidaritás,milla és ea többiekkel sima ügy lesz ! Nagyot fognak nézni a Rákosi Viktorék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Haza és haladás ! Más kiutat nem látok . Vagy jöjjön az MMP
Csizmás Kond
Olyanok vagytok mint a futballdrukkerek, ha valaki rúg neki hajráztok...
kukac50
Ha kézzel verik az sem baj csak zavarják el Őket.
torgyan
Az alapötlet jó volt az MSZP-nél ANNO!!!
Kár, hogy hiányzik belőlük a "demokrata" attitüd...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.