Ismét napirendre került Orbán Viktor májusi ötlete a pártok állami támogatásának megvonásáról, és a Fidesz elnökségében az is felmerült, hogy az állami zsebpénzt ne csak két évre, hanem végleg elvegyék tőlük. A kampányfinanszírozás új szabályaival is piszmog a Fidesz elnöksége. Egy ötletük szerint elképzelhető, hogy csak az a jelölt kapna a kampányához állami támogatást utólag, aki megnyerte a választást.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Pénzéhes buzi ,ezért kell a sok megszoritás mindig több kell ! majd a 265 milliárdot amit elk... lesz elszámoltatás,nem felejtünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Minket meg a te jelenléted te PIJÓÓÓCA!
kutya22
van más párt is?
fel se tünt ebben a balibsi masszában
Disznópofa
@orogordog: Azt is részegen mondta...:-.)))
keresztapa
Pártok állami támogatását be se kellett volna vezetni, a pártok saját tagságuk áldozat vállalásával tartsák fent, önként vállalt pártjukat. a pártok állami támogatása nem az ország érdeke, sőt ellentétes a párt tevékenysége, az ország érdekével. Látni nap mint nap a pártérdekek előtérbe helyezését, az ország érdek elfelejtésével. Parlamenti pártok példája mindenki előtt látható érzékelhető, a TV közvetítés folyamatában, minden párt a saját érdekében beszél messze eltávolodva az ország érdekétől. Folyamatos félrevezetésekkel, igaztalanságok igazba való állításával, közben csak arra vigyáznak, hogy nehogy röhögő görcsöt kapjanak előadásuk idején.
Disznópofa
Engem meg nem hagy nyugodni a pártok milliárdosainak zsebe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.