Haladunk előre, és felépítjük azt a gazdaságot, amitől látványos sikereket várunk - mondta Orbán Viktor. A kormányfő szerint a végrehajtott átalakítások meghozzák az eredményt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
@KöBüKi: Merre? hát " felcsút "felé! az a világ közepe nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@vukkocska: megértenélek, csak a lényeget kihagytad...ki tudta volna jobban csinálni a Fidesz helyett ?
vukkocska
@Csizmás Kond: írtam. Az az én intim szférám :) Majd meglátjuk, van még másfél év.
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem akarlak én kifaggatni, amúgy nem is érdekel és azt is tudom, hogy válaszod sincs, és nem is azon van a lényeg, hanem azon, hogy okolni csak úgy érdemes és illő, ha van ellenérved is.
Szerintem a jelen pillanatban nincs az a politikai erő vagy akarat aki hitelek és kölcsönök nélkül mindezt meg tudta volna csinálni...lehet őrjöngeni, átkozódni, hibáztatni de ez a pillanatnyi valóság.
Ha valami csoda folytán a híres Bajnait fogják újra a kormány élére választani az ő első lépése is az IMF hitel minden feltétel nélküli megszerzése lesz hogy másról ne is beszéljünk.
A hitel pedig ugyanide vezetett volna, annyi különbséggel, hogy ugyanilyen nincstelenség után még az adósságunk is szaporodott volna.
vukkocska
Hajrá Viktor. Remélem ez a válasz megfelel :)
Csizmás Kond
@vukkocska: nem, de ne is erőltessük...
Még emlékszem a választásokra... amikor a kocsmai ismeretlenségi homályból csak előbukkant az LMP és áradozva szavaznak rá. mer olyan egzotikus neve volt...ma meg azok hőbörögnek a leghangosabban...szóval a mai elégedetlenség az akkori butaság szüleménye.
eberti
Az is "haladás" előre,ha a lemaradtak tovább csúsznak...
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.