"Lehet más a politika, és lehet más az értékrend. Lehet tudni a jövőt, lehet bízni a holnapban. Egyet nem lehet: nem tudomásul venni a jelent. Orbán marad vagy Bajnai lesz? Ez a kérdés, válasszatok... Bajnai abban a percben, amikor hivatalosan is bejelenti a visszatérést, azonnal erősebb ellenfele lesz Mesterházinak, mint Orbán maga. "

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szabad gábor
Ezt a hisztiző pártok tényleg nem látják???
marlin
Hát ezért hívják két helyre október 23-án a Fidesz híveket!!

Aki misét akar hallgatni 2012. október 23-án az a Kapisztrán Szent János templomba menjen, aki pedig mesét akar hallgatni az menjen a Kossuth térre!!
human
Ha holnap lenne választás, akkor is késő lenne. De sajnos addig nem szabad leváltani a kormányt, amíg nincs kidolgozva az ország jövője. Ha kész a terv, jöhet az előrehozott választás.
Ha előkészület nélkül zavarjuk el a fidesz-kdnp-t, káosz marad csak a helyén. Egy rossz kormányzás jobb mint a káosz. Izgalommal várom október 23-át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.