Érik az újabb kemény ütközet Tarlós István főpolgármester és a fővárosi fideszesek között. Tarlós le akarja beszélni a frakciót arról, hogy sokmilliárdos költséggel új buszokat béreljenek a BKV-nak. A főpolgármester szerint erre nincs pénz, a fideszesek viszont úgy látják, a roncsok már nem bírják a strapát, és olcsóbbak az új buszok, mint az állandó szervizelés. A fideszesek jövő héten megpróbálják átkattintani Tarlóst, és kivesézik az elmúlt kétéves tevékenységét is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Kellett neki belekötni az orrtúró Orbánrokonba!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Simicskát, Lázárt és Budait ki ne felejtsék.
dolfika
Elszámoltatja Tarlóst a Fidesz jövő héten
És a fideszt ki számoltatja el?
Remélem a Jobbik ,2014-ben.
sport50
"szegény" tarlósnak az a hibája,hogy végzi a dolgát,a fővárosért,de nem úgy ahogy a vezérék szeretnék!!!a fidesz-kdnp-ben ez súlyos hiba!!!
Állami gondozott
Ki a francot érdekel ez az alkoholista barom?
Miért nem azzal foglalkoznak, hogy például vissza kellene sajtolnunk a melegvizet és ezzel az egész várost csődbe kergetik? (Szentes)
qxy
Nem lesz ebből semmi tarlósnak van elég pénze. Szol az ügyvédnek. Komám mossá tisztára mert ha nem ez a táska nem atied. Ennyi És mit lehet pénzzel el intézni? Mindent: Azon lehet venni " Intéző port" Fogja, el szorja? és E VAN INNTÉZVE! !
eberti
Hogyan számoltatják el T.Istvánt anélkül,hogy a Fidesz frakció kimaradjon az elszámoltatásból?
Minden döntést az elszámoltatást erőltető frakció szavazott meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.