Az euróövezeti adósságszolgálati válság negatív hatással van az olyan, euróövezethez nem tartozó országokra is, mint Magyarország, ez azonban nem csökkenti az euró bevezetésének szükségességét -...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...sakkor azt gondoljátok, hogy az ejró bevezetésével itt is öt hatezreket fognak adni és kétezres segélyt ,...
KöBüKi
Kellene a magyar euró,de a szlovák példán okulva INKÁBB NE LEGYEN.!
Mert valójában kb 400ft/ euró lenne az átszámolás,tehát a nyugdijasok,kiskeresetüek mehetnének a levesbe.!!!-mint Szlovákiában.!!!
sokanvagyunk
...és kötelezhetnek bennünket is, hogy adakozzunk - az amúgy sokkal jobban élő -, bajban lévő euros országok megsegítésében.
QQCSI
Addig, amíg komoly tanulmányokon nevelődött emberek egymásnak homlokegyenest ellenkezően képzelik a magyar gazdaság helyzetét, hogy jövök én ahhoz, hogy kijelentsem:
a 365 illetőtől, akinek a vagyona 30 millió dollárnál több,
egyelőre,
amíg talpra nem áll az ország, elvenni!
Tekintve, hogy nagy valószínűséggel részük volt ezzel a ...
barew7
Annak, hogy nálunk még nem az Euró a hivatalos belföldi(!) pénz, nagyon is praktikus oka van. A Magyar gazdaságnak nevezett játékbarlangban a Forint nélkül bonyolultabb lenne a rablóulti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.