Szokatlanul korán, másfél évvel a 2014-es választások előtt elindult a kampány, bár az is igaz, egy permanens szabadságharcban nincs külön kampány, minden nap kampány. És még csak most fordulunk rá október 23-ra, az ünnepre ... A tegnapi Naplóban leadott riportot egy ideig nehéz lesz alulmúlni.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@Horizont: Tökéletesen igazad van. Gusztustalan seggnyalókkal volt körbevéve és hát ott közöttük valóban zorbánc királynak érezhette magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbán lejáratja magát Az örült alattvalóival együtt. Főleg akkor amikor valami nagyon régi dolgot akar bevezetni. Mindjárt vissza érkezünk a 44-45 ös évek szintjére.
Ez az Ő kampány fogásuk!
yazo64
Focizni nem tud... nótázni sem... mi lesz a produkció?:)
kukac50
@Horizont: Az újabb áremelések meggyőzik az embereket,hogy nem Orbán és Matolcsyi a jó vezető!
kkalman
Kétféle ember van. Az egyik okos, és hülyéskedik, a másik az hülye és okoskodik.
"Szeretett" vezírünk, úgy látszik, ez utóbbi kategóriába tartozik, ami kevés egy ország vezetéséhez. Hozzá képest a maszop brigád főnyeremény volt, pedig ők is okoztak elég kárt az országnak. Ha ma lenne a választás, a két rossz közül az utóbbira szavaznék, pedig ők sem nyerték el a szívem kuglófjában a mazsola kitüntetést.
sport50
már itt tart,hogy ilyeneket kell csinálnia!!nevetséges!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.