Napi kilenc és fél millió forintért dolgozott a Századvég-csoport idén a fejlesztési minisztériumnak. A tárca közlése szerint a Századvég-csoport az év első felében közel egymilliárd forintért készített közpolitikai tanulmányokat, és a szerződés szerint elszámolható keretösszeg 99,67%-át felhasználta - írta keddi közleményében az Eötvös Károly Intézet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Akurvannyukat de mán tényleg!!!
"A minisztérium eszerint az első szerződéses periódusban felhasználható keretösszeg 99,37%-át kifizette a Századvég-csoportnak a tanulmányokért, elemzésekért. Az NFM és a Századvég-csoport közötti szerződés szerint utóbbi összesen 2 673 255 425 forint vállalkozási díjért teljesít 2014 végéig állami megbízást, amely többletigények esetén akár 3 121 089 175 forintra is felemelhető - áll az Ekint anyagában.

Az emelés nélküli összeg is több annál, mint amennyit a 2012-es költségvetés az állam a kormánypártok és az ellenzéki pártok támogatására összesen fordít - állapítja meg az intézet, amely egy másik példával is szemlélteti az összeget: az körülbelül megfelel annak a summának, amelyet idén a kormány összességében szán a költségvetésből a felsőoktatási intézmények hallgatóinak juttatásaira. Az Országos Mentőszolgálatra fordított központi költségvetési támogatás pedig ebből a pénzből ötször jönne ki."
Fulladjatok bele a zsírosbödönbe, elvtársak!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Mekkora nagy nyelv ez a G. Fodor Gábor?
Igen, egy nagy nyelv, amely beszorult a munkaadója hátsójába. Fájdalomdíjul kapja a nagy fizetést.
Igazsagoszto
De a Századvég értünk dolgozik, - jobban mondva a mi pénzünkből építi Orbánék propagandáját !!
bundi
@nahát: oké fussunk neki. a hátam közepére sem kívánom ezt, de legyen. úgysem tudok aludni. (verőcétől még egyszer elnézést kérek a csapnivaló helyesírásomért, de ez van). mint mondtad ez ocsmányság, hogy mindenki ezen rugózik, hogy a századvég 1 milliárd forintot kapott a nefmi-től 3 hónapi munkáért, míg azok a csúnya mentősök 29 milliárdból dőzsöltek 2011-ben
tudod mit, szerintem igazad van. ez tényleg szemétség. ha más nem is, én támogatlak. egymás mellett vállt-a vállhoz vetve tüntetünk majd mi ketten a mentőállomások előtt egészen addig, amíg el nem érjük, hogy ők is csak annyit kapjanak mint az a szegény meghurcolt századvég. ja hogy a mentőknek kicsit több az alkalmazottja, kocsikat kell futtatni, fenntartani, benzin, munkaruha, képzések? szerintem ez csak ballibsi demagógia. mindenki egyenlő elbánásban részesüljön. ja hogy a G. Fodor Gábor-t nem hányja le a részeg, nem kell széthullott végtagokat keresgélnie, nem égeti meg a kezét a lakástűz után a ropogósra sült tulaj, esetleg nem akarja meglincselni a nagycsalád a tajtrészeg dühöngő családfő miatt? ja kérem, minek mentek mentősnek, mentőápolónak mentőorvosnak, amikor a századvég fő publikátorai is lehettek volna. sokkal több pénzért természetesen, és akkor többet is érnének a kdnp főnöke szeme előtt (nem orbánra, hanem a nagy szakállasra gondolok) mert ugye mindenki annyit ér... .
egyébként nem tudom észrevetted-e hogy itt csak a nefmi-ről kapott 1 milliárdról szól a dolog, amit 3 hónapnyi munkáért kaptak. gondolom egész évben hegyezik a zabot, és csak ez a bevételük. punk-tum. vagy lehet hogy más bevételük is van? nem csak a nefminek dolgoznak?
tudod mit? beka...tod. mégsem megyek veled tüntetni. közben belegondoltam, és rájöttem, hogy mégiscsak jobban szeretném, azt, ha a gyerekemnek nagy baja van, a mentő jönne ki és nem G. Fodor Gábor. a mentős kijön, megvigasztalja, ellátja, és ha kell beviszi a kórházba. G. Fodor Gábor-tól elvárható ugyanez? vagy simán kijönne, fellépti díjat kérne magának, és a...
coyote3
Lehet a mentősöknél nincsenek haverok.
adsl70
azért megnézném az itt posztolokhoz egy infartus, baleset után a századvég robogna ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.