A szükségesnél nagyobb mértékűnek nevezték az MTI által megkérdezett elemzők a Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter által szerdán bejelentett 367 milliárdos jövő évi költségvetési kiigazítási csomagot, amely véleményük szerint tovább ronthatja a növekedési kilátásokat és emelheti az inflációt. A bejelentésre a forint és a részvényárfolyamok is gyengültek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Hát ahhoz nem kell agyonképzett gazdasági szakértőnek lenni, hogy a 3%-os infláció elérését kb. annyira tartsa esélyesnek az ember, mint Győzikét a Grammy-díjra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@adsl70: abban igazat adok hogy tényleg mindent eltűr most a nép. szinte hozzászoktak a szerdánkénti benzináremeléshez meg a csomag csomag hátán. hát majd 23. án kiderül tényleg tűr e még a nép. Ha akkor se lesz semmi kurva csalódott leszek elhiheted.
Hellcat
@adsl70: Jah és még annyi hogy ugye anno mellüket verve leszavaztatták a vizitdíjat ami az egészségügyet szinte azonnal meg is ölte. Újra el tudták csalni a kórházak a támogatásokat. Édesanyám térdét műtötték és 1 napot volt bent a kórhzában viszont 3 napra jegyezték be. Most ha teszem azt aszondják hogy 300 ft helyett akkor fizess ki 900 at a semmire lehet elküldöm őket a faszba. De a fidesznek ez kurva fontos propaganda szavazás volt. Mint a tandíj is amit aztán ugye visszavezettek...
adsl70
@Hellcat: propeller.hu/nagyvilag/2521176-40-ezer-magyar-bevandorlo-2011#v623963
szerinted amikor az okos már tudja nem szabad itt kinlódni, menni kell mert itt éhen döglesz. Van amiért érdemes, de tuni kell hol a határ ezek nem engednek , akkor elvezzék magukat
kedwes
@adsl70: Nagyon félő, hogy bebizonyosodhat az a tétel, amelyet a 2006-os események kapcsán már leírtam. Tartom ma is!
A hatalom mindig meg fogja védeni magát! Mindegy, hogy melyikoldalt képviseli, vagy hol van a térképen. Ugyan úgy tesz Moszkvában, mint Rómában, vagy Párizsban, esetleg Washingtonban, vagy Delhiben, vagy éppen Budapesten. Akkor, kire fognak mutogatni?
kkalman
Csak azért lőtt túl a célon, mert a csámpás szemével nem látja jól a célt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.