A Fidesz szóvivője szerint az MSZP szombaton megerősítette, hogy az embereknek adóemelést akar, a bankoknak pedig adócsökkentést.

Selmeczi Gabriella így kommentálta az MSZP elnökének pártja választmányi ülése után tartott sajtótájékoztatóját, amelyen Mesterházy Attila elmondta, a választmány megtárgyalta és támogatta a párt gazdasági kilábalási koncepcióját.

"Vissza akar jönni a bankárkormány" - reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz szóvivője. Szerinte míg pártja a bankokat adóztatja, addig az MSZP a magyar embereket adóztatná meg.

A magyar családok már ismerik az MSZP válságkezelési módszereit, ennek érezték hatását a devizahitelesek is - írta Selmeczi Gabriella, hozzátéve, hogy a szocialisták most bemutatták: "még több pénzt akarnak kihúzni a bérből és fizetésből élő emberek zsebéből a többkulcsos adórendszer visszaállításával".

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már megint megszólalt a gödörből a lyuk !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Pálinkafőző Rézüst: De Bajnai mintha épp válság közepén vette volna át a kormányzást. Akkor vajon hogy csinálta, hogy csökkent az államadósság 513,98 Mrd forinttal? Lehet, ő és kormánya nem saját zsebre dolgozott, aminek az államadósság csökkenése volt következménye. Ezt eltanulhatná ez a csúti törpe és bandája.
bundi
@nahát: bocsi hogy most válaszolok, de manapság bagoly lettem:
2010 április: 19,323.1 milliárd
napjainkban: 20,653.9 milliárd úgy hogy volt már közben 21,116 milliárd is, csak a manyup pénzek belepumpálásával levitték 19,550 milliárdra. ja a maradék manyup pénz hova lett?
meg a nem megszorításokkal összekalapozott temérdek pénz?
tudom ezt is a szocik csinálták de hogyan?
Dr.luigilongo60
"A magyar családok már ismerik az MSZP válságkezelési módszereit, ennek érezték hatását a devizahitelesek is "

Te hibbant hülye tyúk!

2010 Áprilisában még 185 volt a svájci frank és nemigen düledeztek a hitelek, az 2010 nyarán kezdődött, mikor elkezdtétek az agyament szabadságharcotokat.
KöBüKi
Végtére is ez a hülye liba megengedheti magának hogy a választókat ökröknek nézze.!!!
2010-ben ez elég jól müködött.!!!
KöBüKi
@nyanya001: Majd a szolgáltatók megfizetik!ÚGY MINT A TÖBBIT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.