A nemzet közjogi egyesítését, az állampolgárság kiterjesztését nevezte a magyar megmaradás mai parancsának Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a sepsiszentgyörgyi 1956-os emlékpark szombat esti avatóünnepségén mondott beszédében.

A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes úgy véli, akkor maradhat meg a magyarság, ha minden magyar nemzetrész megmarad. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha Magyarország a közjog kötelékével, az állampolgársággal egyesíti a világ magyarságát.

Semjén Zsolt hozzátette, a magyar állampolgársághoz az útlevél és a szavazati jog is hozzátartozik, az Országgyűlés 2014-től minden magyar politikai akaratát kifejezi, és az egyetemes magyarság Országgyűlése lesz.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@kopeba: Lehet...:)
De az, hogy komplett hülye, az BIZTOS.
Egyébként nosztalgiázik, de már Alzheimer et.dolgozik.
Valami rémlett neki, hogy:
Világ proletárjai egyesüljetek!...oszt'ez maradt meg
a célzóvíz rombolta tömjénfővadász diónyi agyában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Már megint a csalitosban vadászik... :)))
jancsipapa
Vicc ez a faszi . Az apja Kádár személyes orvosa volt ,együtt vadásztak -Ő ,mint gyerek ebbe a világba szocializálódott .(vadászszenvedély)- .. És most a nem létező KDNP égisze alatt "forradalmárkodik "...
Rézangyal
Szerintem a magyarok a világon mindenütt keresik egymás társaságát, de azt már erősen kétlem, hogy ezzel a homokos patkánnyal bármelyikük egyesülni akarna!
kkalman
Egy nem létező párt vezetője osztja az észt, mikor neki sincs! Röhej! Aki ezzel az együgyűvel egyesülni akar, azt is meg kell mutatni orvosnak.
Azt nem értem, minek pofázik bele mindenbe, mikor a parlamentbe be sem került volna a pártjával együtt. Csak úgy sikerült ez a mutatvány, hogy a nyelve beragadt O.V. hátsó felébe.
eberti
Valamikor a világ proletárjait akarták egyesíteni.
Az sem jött be...
overdose
Semjén a saját pénzedből amit a fidesz utal a cégeidnek (külföldön is)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.