A NAV nem találja Horváth Mónika Zsuzsannát, a magánszemélyt, aki 3 és fél milliárddal tartozik. A nő bejegyzett címén más lakik, Üllőn senki nem ismeri.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Horizont: Ez is olyan mint Kaja Ibrahim.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Erre nem gondoltam. Horváth Mónika Zsuzsanna fiktív személy, " akinek " a nevében simán sikkasztanak. Ügyes. Hülye állampolgár meg majd ellenőrzi...
kkalman
Semmi probléma. Rogán Tóni megmondta, nem kell központi lakcímnyilvántartás. Milyen őskáosz lesz itt, ha valóban megszüntetik?
keresztapa
@kkalman: Horváth Mónika csak Rogánnak kedveskedett, ugyanis lakcím volt de minek?
Bizonyítva a lakcím nyilvántartásának hiábavalóságát. Most már csak a NAV nak kell a példát követni, és cím nélkül távozni,elől véglegesen eltűnni, az adót becsületesen fizetőktől. A NAV Rekord Meg nem felelésének bizonyítása, ez a szégyen, eddig azt hitték, hogy ott lakik, ahol nem lakik, mivel a felszólítások fizetésre rendben átvételre kerültek igaz, hogy a postás rendszerint visszaküldte a felszólításokat, a címzett ismeretlen, vissza a feladónak, és ezt a NAV nem hitte el, a gyakorlattal rendelkező postásnak, megérdemli a NAV a teljes alkalmatlanság jelzőt!
Bástya Elvtárs
19 N. Hibiscus Drive
Miami Beach, FL, 33139
USA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.