Orbán Viktor feltette a kezét, megadta magát az Európai Bizottságnak, és a költségvetési hiánycél elérése érdekében hajlandó az eddigiek mellett akár újabb adókat is kivetni, vagy a meglévőket megemelni. Lapinformáció szerint a következő "áldozat" a telefonadó lehet. A nyáron bevezetett, percenként kétforintos telefonadó növelése az idén várt 25-30 milliárd forint bevétel mellett, a jövő évi 50 milliárd forint helyett többet hozhat a büdzsének, ami pótolhatja az unió által most kifogásolt hiányt - értesült a Népszabadság-online. (Kérdéses persze, milyen ötletük van arra az esetre, ha a távközlési szektort sújtó másik, bevételarányos elvonást, a telekomadóként emlegetett sarcot az Európai Bíróság kötelezettségszegési eljárás keretében megsemmisíti. Mint lapunkban is megírtuk, ez mintegy 150-200 milliárd forintos lyukat ütne a jövő évi költségvetésben.)

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem lehet valahol megnézni ezt a brüsszeli beszédét az orbánnak? Akarok egy jót röhögni..
Nyuszicsibe
Viktorkám,mondok én az ötleteidre egy dakota közmondást:minden csoda addig tart,amíg le nem bukik a trükkmester...vágod???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.