Szorongás is volt bennem nem kevés a tegnapi Milla rendezvény előtt, sőt még inkább közben. Kónya Péter beszédénél már ideges is voltam, mert rossz dramaturgiának éreztem a sorrendet, kókadozott a közönség, pedig elvileg tűzbe kellett volna hozni őket a „főmeccs" előtt. Azt is lehetett tudni, hogy Bajnai Gordon nem a tömeggyűlések nélkülözhetetlen szereplője, azt is, hogy nagyon kényes a publikum ízlése, tele van fenntartással a tömeg mindenféle dolgok miatt, és az ellenfél kommunikációs csapata is ott kúpol a tévék előtt a hibákra vadászva, amik a HírTV, MN, MH mai kiadásaiban kellet volna, hogy bekerüljenek a főcímekbe.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Csak emlékezni kellene Varga is elismerte 2010-es választások után Bajnai jó úton haladt. Aztán jött az Orbáni pálfordulás ami meg ide vezetett. Én azon is meglepődtem, hogy nem Varga lett a gazdasági minisztee.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
@nyany001: hagyd már nmaria-t szót nem érdemel...ezek még rajzolni sem tudnak, csak a szájuk jár,feleslegesen...
bundi
@nmaria: egy aprócska kérdés csak (nem akarlak megsérteni összetettebb kérdésekkel, mert tudom a szellemi nagyság terhe nyomja válladat). de nem tűnik neked kissé ellentmondásosnak a kedves vezetőd nemleszünkgyarmat nemmaradunkadósok monológja és az alábbi cikkben tett kijelentései: "Orbán Viktor szerint akármit csinálunk, sose elég. Azt kéri Brüsszeltől, mondják meg, szerintük mennyi hiányzik, a magyar kormány elő fogja teremteni a pénzt." között?
a cikk:
propeller.hu/itthon/2522943-orban-eu-masodik-matolcsy-csomaggal#c625658
nem várom el hogy kisdoktorit írj belőle, de azért csak úgy a főbb irányokat felvázolhatnád, hogy miért is jobb ez az irány, a bajnai által felvetettnél?
Szabad gábor
Azért az egész magyar sajtó erről beszél, kivéve a magyar nemzetet.
nmaria
@bundi: Ne is várjál tőlem, mert el sem olvasom, nem érdekel a linked.
gergely
viktor mehet a picsába a beszédeivel ezután.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.